Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Putins man i Sverige förnekade planer om invasion

”Det är falska ogrundade anklagelser som vi fördömer”, sa Rysslands ambassadör Viktor Tatarintsev nyligen, och tillbakavisade att det fanns en plan att invadera Ukraina.
Foto: ROGER TURESSON / DN / TT
Rysk förstörelse i Kiev efter invasionen av Ukraina.
Foto: EMILIO MORENATTI / AP TT NYHETSBYRÅN

Premium: För knappt tre månader sedan förnekade Rysslands ambassadör Viktor Tatarintsev att landet hade några planer på att invadera grannen Ukraina.

– Det är falska, ogrundade anklagelser som vi fördömer. De saknar all verklighetsanknytning, sa han i en intervju i radions P1 Morgon.

I dag är det omöjligt att få kontakt med den ryske ambassadören som nu får se sin födelsestad i Ukraina invaderad av ryska soldater.

Expressen Premium

Läs Premium gratis i en vecka

Få tillgång till hela Expressens digitala värld. Alla läsare kan använda den fria provperioden en gång. Därefter är priset 89 kr/mån. Digital tillsvidareprenumeration. Ingen bindningstid – säg upp när du vill.

Allt detta ingår:

• Expressen.se och Expressen–appen – obegränsad tillgång till alla artiklar

• E-tidningen – upptäck dagens Expressen och utvalda magasin

• Alla artiklar på skonahem.se, halsoliv.se, levaochbo.se, teknikensvarld.se, mama.nu, alltomresor.se, amelia.se och alltommat.se

• Dela din prenumeration med upp till 3 personer

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.

Hemliga detaljerna i fejden mellan Biltema-arvtagerskan och exmaken

Premium: Så kraschade Louise Bäckströms kärlekssaga • Mångmiljonkravet

Lina från ”Gift vid första ögonkastet”: ”Många som ifrågasatt min medverkan”

Premium: Efter kommentarerna om sjukdomen: ”Absurt”

Kriget i Ukraina 5 juni

Premium: • Har offensiven inletts? • Wagner tog rysk krigsfånge