Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Pumpade madrassen  - sprängde bostaden

Foto: Carmen Jaspersen

Snacka om dubbelsmäll.

Först tvingades den 41-årige mannen punga ut och hyra ett jättehus.

Sedan under första natten, sprängde han bostaden när han pumpade upp sin luftmadrass, skriver engelska Metro.

Visst kan man tycka att livet är tungt ibland, men kom då ihåg att vissa har det värre.

Ta bara till exempel den här 41-årige mannen från Tyskland.

Först satsade han på att hyra en jättevilla, då han behövde övernatta i staden Diepholz under en jobbhelg. Sedan dagen efter låg allt i spillror.

I brist på andra möbler efter flytten skulle mannen blåsa upp en luftmadrass för att kunna få sin skönhetssömn.

Men när han märker ett hål i madrassen, tar han till drastiska metoder. Mannen reparerar skadan med en stark punkteringssprej som vanligtvis används till punkterade däck.

Hotar med rättsliga åtgärder

När han sedan skulle pumpa upp luftmadrassen med sin eldrivna pump, skedde en otäck kemisk reaktion, som fick luftmadrassen att explodera, skriver Metro.

Smällen blev så kraftig att 41-åringen kastades tvärsöver rummet, samtidigt som husets alla fönster och dörrar sprängdes bort.

Mannen fick uppsöka sjukhuset med mindre skrapsår och en stukad handled, men det var när han kom tillbaka som han fick det riktigt dystra beskedet.

Skadorna på huset uppräknades till över 1 miljon kronor, samtidigt som villans rättmätiga ägare nu hotar med rättsliga åtgärder.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.