Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Professorn: Män mördar barn i skogen

Uppsala universitets ledning kallar till krismöte för att försöka rädda sitt anseende, erfar Expressen.
Orsaken är professor Eva Lundgren som påstår att hon känner till hundratals fall där manliga satanister sliter foster ur livmödrar .
Eva Lundgren. Eva Lundgren är professor i sociologi vid avdelningen för genusforskning vid Uppsala universitet, Sveriges äldsta, och avlönad av skattemedel (43 500 kronor i månaden). Hon påstår att hennes forskning visat följande:
  Det finns ett stort antal satanistiska grupper i Sverige som mördar barn i skogen och gräver ner dem.
   I vissa fall sliter männen foster ur livmodern för att döda dem.
    Hälften av alla kvinnor har utsatts för manligt våld.

    Okänt av polisen

    Polisen har ingen kännedom om de fenomen Lundgren pratar om. Eva Lundgren är feminist och anses vara chefsideolog i ROKS, Kvinnojourernas riksförbund, som finansieras med skattepengar. ROKS uppmärksammades av SVT i dokumentären "Könskriget" nyligen. I programmet sa ROK:s ordförande Iréne von Wachenfeldt att "män är djur" och "vandrande dildos". Flera professorer vid anrika Uppsala universitet befarar nu att Eva Lundgren håller på att sänka universitetets anseende till botten.

    Håller förhör

    Rektor Bo Sundqvist har – erfar Expressen – beslutat att ledningen ska hålla ett förhör med Lundgren den 9 juni och be henne presentera bevis för sina påståenden. Sociologiprofessorn Leif Lewin, Uppsala universitet, säger till Expressen: – Hennes påståenden om ritualmord är sanslösa. Vi är mycket bekymrade. De krav som gäller inom vetenskapen är b e l ä g g. Jag har inte sett några belägg för ritualmord. – Det här är en kris för universitetet, konstaterar Lewin.

    "Jag är bekymrad"

    Universitetsrektor Bo Sundqvist säger till Expressen: – Jag är bekymrad. Jag tror inte på de ritualmord av barn som Lundgren pratar om. Om man påstår det måste man kunna bevisa det.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!