Prinsessan Eugenie visar upp sonen August

Prins Harry och Meghan har fått sitt andra barn
En bild från prinsessan Eugenies Instagram där sonen August leker med ett gossedjur på världshavsdagen.
Foto: Skärmdump / Instagram
Jack Brooksbank och prinsessan Eugenie fick sonen August i februari i år.
Foto: ROTA / CAMERA PRESS TT NYHETSBYRÅN

Prinsessan Eugenie, 31, slog två flugor i en smäll på tisdagen.

På Instagram publicerade den brittiska prinsessan ett klipp som både hyllade världshaven och sonen August, fyra månader gammal.

Under tisdagen gick världshavsdagen av stapeln, en temadag officiellt erkänd av FN som tillägnats världens hav och dess rika djurliv.

Prinsessan Eugenie valde att uppmärksamma dagen på sin Instagram och tog då hjälp av sonen August som fick agera modell tillsammans med en gosedjurshaj.

Det är väldshavsdagen i dag. En dag att fira våra magnifika hav och alla varelser som lever där. En dag att höja medvetenheten om något så integrerat i alla våra liv”, skriver hon på sin story och fortsätter:

”En dag att mysa med fluffiga hajar.”

Föddes i februari

Prinsessan Eugenie, dotter till prins Andrew och Sarah Ferguson, fick sonen i februari och barnet är elfte personen i den brittiska konstitutionsordningen, enligt Page Six.

Som nybliven mamma var Eugenie snabb på att gratulera Meghan och prins Harry – när de i helgen meddelade att de fått dottern Lilibet ”Lili” Diana Mountbatten-Windsor.

”Grattis kära kusiner. Vi kunde inte vara lyckligare för er”, skrev hon på sin Instagram efter beskedet.

Kungafamiljen kommer inom kort att utökas ännu mer då Eugenies syster – prinsessan Beatrice, 32 – bekräftade i maj att hon var med barn.

Prins Harry och Meghan får en dotter – namnet hyllar Diana

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.