Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Prins Joachim säker: Det finns liv rymden

Prins Joachim är nördigt intresserad av rymden, men han har aldrig haft någon önskan att åka upp dit: ”För det första brukar jag vara lite klaustrofobisk. Och så gillar jag verkligen vår blå planet, och att stå på den och titta från den, inte på den”, säger han i ”Det nye rumalder”.
Foto: MOUSSE/ABACA / STELLA PICTURES/

Premium: Prins Joachim slåss inte bara för sina barns titlar. Ibland tittar han också upp på stjärnhimlen och drömmer sig bort. 

Han är säker på att det finns liv i rymden. 

– Vi kan inte vara de enda i universum, det måste finnas andra, säger han till Radio 4. 

Expressen Premium

Läs Premium gratis i en vecka

Få tillgång till hela Expressens digitala värld. Alla läsare kan använda den fria provperioden en gång. Därefter är priset 89 kr/mån. Digital tillsvidareprenumeration. Ingen bindningstid – säg upp när du vill.

Allt detta ingår:

• Expressen.se och Expressen–appen – obegränsad tillgång till alla artiklar

• E-tidning och korsord alla dagar

• Alla artiklar på skonahem.se, halsoliv.se, levaochbo.se, teknikensvarld.se, mama.nu, alltomresor.se, amelia.se och alltommat.se

• Dela din prenumeration med upp till 3 personer

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.