Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Prins Harrys hemliga gåva till sin Meghan

Foto: JAMES WHATLING / MEGA / JAMES WHATLING / MEGA MEGA
Meghan Markle. Foto: JAMES WHATLING / MEGA / JAMES WHATLING / MEGA MEGA
Kyssen. Windsor Castle den 19 maj. Prins harry får sin Meghan.Foto: BEN STANSALL / AP TT NYHETSBYRÅN
Prins Harry och Meghan vid vigseln i maj.Foto: STELLA PICTURES B68

Nu avslöjas prins Harrys hemliga gåva till Meghan – bara några dagar innan de gick ut offentligt och berättade om sin kärlek. 

– Han sa att letade efter något till en mycket speciell person, berättar konstsamlaren i tidningen People.  

Den 19 maj i år gifte de sig – prins Harry, 33, och hans käresta, skådespelerskan Meghan Markle, 37, från tv-serien "Suits". Platsen: Sankt Georges kapell i Windsor, Storbritannien. 

Då hade paret bara känt varandra i knappt två år. 

Det uppges ha varit en gemensam kvinnlig vän till Harry och Meghan, Violet, som parade ihop dem – på en blinddejt. 

Violet von Westenholz, kvinnan som sägs ha arrangerat blinddejten mellan prins Harry och Meghan Markle. Foto: CAMERA PRESS/MARK STEWART / IBL / CAMERA PRESS [

– Det är en fantastisk historia och jag är säker på att de kommer bli väldigt lyckliga ihop. Jag är bara lycklig att de är lyckliga, har Violet von Westenholz, pr-kvinna för det exklusiva modehuset Ralph Lauren, berättat för tidningen Daily Telegraph.

Prins Harry och Meghan – kärlek vid första ögonkastet

Det har talats om kärlek redan vid första ögonkastet.

Men det tog viss tid innan relationen blev offentlig. Under dejtandet gjorde prins Harry allt som stod i hans makt för att vinna Meghans hjärta, skriver The Sun och Mirror

Nu avslöjas också att prinsen sökte febrilt för att hitta den perfekta kärleksgåvan till Meghan.

I ett exklusivt brittiskt galleri fann han till slut det han sökte – en målning av konstnären Van Donna. Tavlan är uppdelad i två delar. På den ena sidan står det skrivet "Alla behöver någon att älska" i klarröda versaler. Den andra sidan illustreras av en tecknad pojke och flicka, hand i hand. 

Van Donnas konstverk som prins Harry gav i kärleksgåva till Meghan.Foto: www.waltonfinearts.com

Fastnade för verk av konstnären Van Donna

Prinsen frågade, enligt konstsamlaren, om han kunde få köpa konstverket i två delar – så att det kunde delas mellan två personer.

Honom och Megan.

– Han besökte galleriet en liten stund och sa att han tyckte om några saker innan han fastnade för Van Donna, säger konstsamlaren till People. Han sa att han var ute efter något till en mycket viktig person. Det var innan någon ens hade hört talas om Meghan.