Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Prins Andrews nattliga mejl – till bordellmamman

Se kritiserade prins Andrew-intervjun om Jeffrey Epstein.
Prins Andrew kan komma att åtalas för flera fall av sexuella övergrepp om han återvänder till USA. Foto: SANG TAN / AP / TT

I en tårfylld intervju med BBC säger Virginia Giuffre att hon som 17-årig sexslav hade sex med prins Andrew. 

Nu publicerar kanalen ett nattligt mejl som ska ha skickats från prinsen till Epsteins påstådda bordellmamma 2015.

”Jag har några specifika frågor om Virginia”, ska det sått i mejlet skriver Daily Mail

Det är genom Jeffrey Epsteins påstådda bordellmamma Ghislaine Maxwell som prins Andrew ska ha kommit i kontakt med den då 17-åriga Virginia Giuffre, tidigare Roberts. 

I en lång intervju med BBC berättade Virginia under måndagen om skammen, avsmaken och ilskan som kommit efter att hon tvingats i säng med äldre mannen. 

– Han var inte elak eller någonting. Han ställde sig upp, sa tack och gick ut. Och jag satt där i sängen och kände mig smutsig, rädd och skamfull, säger den nu 35-åriga trebarnsmamman i intervjun. 

Virginia Giuffre kallar prins Andrews försvar för ”skitsnack”. Foto: AP / TT

Trots att prins Andrew upprepade gånger nekat till att haft sexuellt umgänge med Virginia, eller någon annan av de som pekats ut som Epsteins minderåriga sexslavar, publicerar nu BBC en mejlkonversation mellan prinsen och Epsteins påstådda bordellmamma. 

Säg till när du kan prata. Jag har några specifika frågor till dig om Virginia Roberts”, ska prinsen skrivit i mejlet. 

05.50

Mejlet ska ha skickats klockan 05.50 den 3 januari 2015 och besvarades samma dag av den påstådda bordellmamman, Ghislaine Maxwell: 

Jeffrey Epstein tog livet av sig i somras efter att han häktats för ett stort antal sexuella övergrepp på flera unga kvinnor. Foto: AP / TT

”Jag har lite information – ring mig när du har tid över”, skriver Maxwell som enligt Virginia även ska ha varit den som instruerat henne att ha sex med prinsen. 

– Ghislaine sa åt mig att jag skulle göra samma sak för Andrew som jag gjorde för Epstein, säger hon i intervjun med BBC

”Jag har inget minne av den här kvinnan”

Prins Andrew har tidigare i en intervju med BBC hävdat att han aldrig träffat Virginia Giuffre och att den bild som spridits världen över på dem två tillsammans, kan vara manipulerad. 

Bilden ska föreställa prins Andrew och Virginia Giuffre i London. Foto: KEN MCKAY/ITV/SHUTTERSTOCK

– Jag kan helt kategoriskt säga att det aldrig har hänt. Jag har inget minne av den här kvinnan överhuvudtaget, säger prinsen i intervjun. 

Jeffrey Epstein tog livet av sig i somras efter att han gripits för ett stort antal sexuella övergrepp mot flera unga kvinnor. Sedan dess har en lång utredning pågått kring Epstein och dem i hans närhet. 

Men trots upprepade försök från målägarbiträdena till de fem kvinnor som anklagar Epstein för att ha hållit dem som sexslavar, vägrar prins Andrew att förhöras. 

– Han var en frekvent besökare. Han borde genomgå ett förhör. Han borde prata om det, har Virginia Giuffres målsägarbiträde, David Boies, sagt enligt Daily Mail.

Prins Andrew flyttar kontor efter nya stormen

Prins Andrew flyttar kontor efter nya stormen

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.