Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Primetime tar live
till en helt ny nivå

”Primetime” är ett nytt tv-program som görs av Expressen TV. Det sänds varje måndag till torsdag mellan klockan 18.30 och 23 och kan ses på bland annat Expressen.se och i Expressens mobila kanaler.

Programledare är Niklas Svensson och Anna Jernberg Carlson.

”Primetime” spelas in i den nya tv-studion mitt på Expressens redaktion, och programmet fokuserar på nyheter, nöje och sport.

Anna Rastner, redaktionschef för Expressen Digitala Medier, berättar:

- Expressen TV har sänt live från pågående nyhetshändelser dagtid under ett par år nu. Med satsningen på "Primetime" tar vi våra livesändningar till en helt ny nivå. Genom att sända på kvällstid når vi direkt den stora publiken som är inne på Expressen.se under den tiden.

Programledare för ”Primetime” är Anna Jernberg Carlson, tidigare programledare på TV4, och Niklas Svensson, Sveriges mest inflytelserika reporter enligt tidskriften Fokus.

Spännande gäster i Primetime

Det blir nyhetssändningar varje hel- och halvtimme och under kvällen sänds senaste nytt om sport med rapporter från arenorna.

”Primetime” kommer att gästas av artister, politiker och andra aktuella gäster som i direktsändning diskuterar kvällens största nyheter.

Expressen TV fördjupar också samarbetet med TV4 och TV4 News. Bland annat kommer TV4:s väderprognoser att visas. Det blir också snack om TV-nyheter, samt nyhetsinslag från TV4:s lokala stationer.

”Stort digitalt fönster”

”Vi märker ett stort engagemang från tittarna för våra starka nyhetsprogram i broadcast, även utanför själva sändningen. Expressen har ett stort digitalt fönster med sin nyhetssajt, och vi får genom ett utökat samarbete ännu större möjlighet att fånga upp tittarnas intresse", säger Viveka Hansson, programdirektör för nyheter och samhälle på TV4.

Sedan tidigare samarbetar Expressen med TV4 News och Nyhetsbolaget kring bland annat direktsända nyheter och samproduktion av program, som politikprogrammet ”Pihlblad & Svensson” som har premiär tisdag 16 april.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!