Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Prenumerera på Sveriges populäraste kvällstidning

Expressen skapar historia.
Foto: ALEX LJUNGDAHL
Expressen delade ut tidningar på Stockholms centralstation 2018.
Foto: ALEX LJUNGDAHL

Expressen som sällskap till frukosten? Javisst!
Nu kan du nämligen läsa kvällstidningen redan på morgonen och få den hem i brevlådan.

Från och med nu kan du läsa papperstidningen när du vill. Den kommer att finnas uppställd redan när din butik öppnar. Dessutom kan du snart få den levererad hem, tidigt på morgonen. 

En kvällstidning som kommer ut redan på morgonen helt enkelt. Massor av valmöjligheter för dig som läsare.

För att kunna erbjuda de här valmöjligheterna trycks tidningen nu tidigare, tidigt på kvällen. Och visst är det tråkigt att inte kunna läsa om favoritlagets resultat, händelser från natten och det allra senaste från nöjesvärlden. 

Men i stället blir det nu ännu mer av det som Expressens läsare också uppskattar. Fördjupningar kring nyhetshändelser, snackisar, intervjuer med älskade profiler, tillbakablickar från ögonblick och personer vi minns. Tips och råd för din privatekonomi, hälsa och relationer. Underhållning och läsning som berör. Även i fortsättningen blir det extra mycket kryss och pyssel. 

Och dessutom, en klassiker kommer tillbaka. Varje lördag och söndag kan du nu läsa Kalle & Hobbe, Katten Gustav, Dilbert och Pärlor för svin. 

Hem till dörren, förresten. Ja, det är också ett val du snart kan göra. För första gången på nästan 77 år blir det möjligt att prenumerera på Sveriges populäraste kvällstidning.  Det kan du välja att göra alla dagar i veckan, eller bara på helgen. Då kommer den hela vägen hem till dig tillsammans med morgontidningarna. 

Så serier till morgonkaffet, rådgivning till lunch och underhållning till kvällen? Det är helt upp till dig. För nu är Expressen inte längre ”bara” en kvällstidning.

Hur man prenumererar på Expressen? Här kommer svaret

Vill du prenumerera på Expressen

Allt du behöver veta om du vill prenumerera

Snart blir det möjligt att prenumerera på Sveriges populäraste kvällstidning. Få färska nyheter varje dag direkt hem i brevlådan – eller teckna helgprenumeration med läslyx varje veckoslut. 


Inom kort kommer vi att ta emot beställningar på prenumeration av dagens Expressen, GT eller Kvällsposten. 

Lansering sker i två steg. Under april/maj för Expressen i mellersta Sverige och juni för GT och Kvällsposten samt Expressen i norra, södra och västra Sverige.

Prenumererar du redan på gårdagens Expressen? Då kommer du från och med i mitten av april att få dagens Expressen i brevlådan, i stället för gårdagens. Du behöver inte göra någonting. Förändringen sker helt automatiskt. Du behåller samma pris som i dag. 


För mer information och för att registrera dig. Klicka in på länken  www.expressen.se/prenumeration eller kontakta vår kundservice på 08-738 3340 (öppet varje dag 8–17). Till kundservice kan du också vända dig om du har frågor eller synpunkter.


Vad kommer det att kosta? 

Få tidningen sju dagar i veckan: Premiärpris 459 kr/mån 

(ord pris 499 kr/mån). Tillsvidareprenumeration, säg upp enkelt när du vill. Få tidningen fredag, lördag och söndag: Premiärpris 299 kr/mån (ord pris 329 kr/mån). Tillsvidareprenumeration, säg upp enkelt när du vill.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.