Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Premiär för Di TV:s nya program: Di TV Motor

I premiäravsnittet av ”Di TV Motor” gästar Anders Ygeman programledaren Alexandra Letterfors.Foto: Di TV

Nu är det äntligen dags!

Klockan 11.30 i dag är det premiär för Di TV:s nya programformat ”Di TV Motor”.

I första avsnittet gästar bland annat energi- och digitaliseringsminister Anders Ygeman.

I ”Di TV Motor” sätter fokus på svensk och global bilindustri och tittar närmare på nya innovationer och fordon. Di:s profilerade motorjournalister medverkar med analyser.

I premiäravsnittet gästar energi- och digitaliseringsminister Anders Ygeman och svarar bland annat på frågor om omställningen från bränsle- till eldrivna fordon.  Även Nissans Sverige-vd Sanna Kaipia besöker studion och berättar om bolagets satsning på ny teknik.

Från bilmässan i Shanghai ger Karin Olander, motorreporter på Di, rapport om de senaste trenderna och reportern Carl-Johan Lejland berättar om hur det var att provköra lyxbilen Rolls Royce Cullinan.

Dagens industris motorreporter Karin Olander rapporterar från bilmässan i Shanghai.Foto: Di TV

– En stor del av Di TV:s användarfokus är att ständigt bredda sitt utbud. För ett par veckor sedan lanserade vi ”Di TV Hållbarhet” och nu tar vi konceptet kring våra tv-magasin vidare genom att lansera ”Di TV Motor”. Vi vet att Di TV:s och Expressen TV:s tittare intresserar sig för bilindustrin och transportsektorn, säger Bella Levy, chef Expressen TV.

Ett nytt avsnitt av ”Di TV Motor” sänds varannan torsdag klockan 11.30 i Di TV och på Di.se. Di TV är ett samarbete mellan Dagens industri och Expressen TV.

ANDRA PROGRAM I DI TV

Börsrådet:

Veckomagasin där två förvaltare ger sina bästa aktieråd och dissar ett av den andres råd. Sänds fredagar klockan 11:30.

 

Closing Bell:

Dagligt program som sammanfattar handeln med ett par timmar kvar i Europa och som är med när börserna öppnar i New York. Sänds vardagar 15:20.

 

Börsmorgon:

Ett dagligt magasin om börs och marknad som sänds när börserna öppnar i Stockholm och övriga Europa. Di:s experter och inbjudna gäster analyserar och kommenterar de viktigaste händelserna och tipsar om intressanta investeringar. Sänds vardagar kl. 08:45.

 

Nyheter:

Nyhetsuppdatering – senaste nytt från hela världen - tre gånger per dag: 07:00, 12:00, 15:00.

 

Ekonomistudion:

Ekonomi och politik. Ett dagligt magasin som tar fördjupar aktuella samhällsfrågor ur ett ekonomisk perspektiv. Sänds vardagar kl 14:30.

 

Hållbarhet:

Di TV Hållbarhet sätter fokus på hur svenska företag arbetar med hållbarhetsfrågor. Sänds onsdagar kl 11:30.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.