Porrstjärnan Stephanie Clifford, ”Stormy Daniels”, har påståtts haft en sexuell relation med Donald Trump. Foto: MATT SAYLES / AP TT NYHETSBYRÅNPorrstjärnan Stephanie Clifford, ”Stormy Daniels”, har påståtts haft en sexuell relation med Donald Trump. Foto: MATT SAYLES / AP TT NYHETSBYRÅN
Porrstjärnan Stephanie Clifford, ”Stormy Daniels”, har påståtts haft en sexuell relation med Donald Trump. Foto: MATT SAYLES / AP TT NYHETSBYRÅN
Donald Trump har förnekat att han haft en sexuell relation med porrstjärnan. Foto: EVAN VUCCI / AP TT NYHETSBYRÅNDonald Trump har förnekat att han haft en sexuell relation med porrstjärnan. Foto: EVAN VUCCI / AP TT NYHETSBYRÅN
Donald Trump har förnekat att han haft en sexuell relation med porrstjärnan. Foto: EVAN VUCCI / AP TT NYHETSBYRÅN
Nu meddelar Cliffords manager att porrstjärnan – som hittills varit tyst – är redo att berätta om presidenten. Foto: PAUL BUCK / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅNNu meddelar Cliffords manager att porrstjärnan – som hittills varit tyst – är redo att berätta om presidenten. Foto: PAUL BUCK / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Nu meddelar Cliffords manager att porrstjärnan – som hittills varit tyst – är redo att berätta om presidenten. Foto: PAUL BUCK / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Porrstjärnan Stormy Daniels redo att prata om Trump

Publicerad

Porrstjärnan Stephanie Clifford, eller Stormy Daniels, är redo att berätta om Donald Trump.

Hon tror sig nu vara fri att prata om den påstådda affären.

– Stormy ska berätta sin historia, lovar managern Gina Rodriguez enligt AP.

Det har stormat en hel del kring president Donald Trump och hans påstådda sexuella relation med porrstjärnan Stormy Daniels, vars riktiga namn är Stephanie Clifford, under 2006.

Senast på tisdagen påstod presidentens personliga advokat Michael Cohen att han betalat henne en dryg miljon kronor ur egen ficka – för att hon inte skulle säga något.

 

LÄS MER: Trumps advokat betalade porrstjärnan med egna pengar 

 

Porrstjärna redo prata om Trump

Och hon har varit tyst.

Fram tills nu.

Stephanie Clifford säger sig nu vara redo att dela med sig av sin historia om Trump, skriver nyhetsbyrån AP. Efter uppgifterna om Michael Cohen tror hon nu att hon är fri från sitt tysthetsavtal.

– Stormy ska berätta sin historia, säger managern Gina Rodriguez till AP.

Ryktena om att porrstjärnan haft en affär med Donald Trump blev först kända under 2011, då kändissajten The Dirty publicerade hennes historia – för att sedan ta bort den efter hot om stämning. Nästa gång den tog fart var en månad före presidentvalet 2016. Och nu har historien blossat upp igen, efter rapporter om att Trumps advokat betalat Clifford ett sexsiffrigt dollarbelopp för att hon skulle hålla tyst under presidentvalskampanjen.

 

LÄS MER: Melania om porruppgifterna: "Falsk rapportering"

 

Donald Trump förnekar sexrelation

– Varken Trumps organisation eller Trump-kampanjen var delaktiga i transaktionen till Clifford, och har inte heller ersatt mig för betalningen, har Cohen sagt till New York Times. 

Nu säger Gina Rodriguez till AP att Stephanie Clifford "snart" kommer att berätta när och hur hon ska berätta sin historia.

Donald Trump har förnekat att han haft en sexuell relation med porrstjärnan.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag