Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Porrmiljardärens lyxvilla brann ner till grunden

Följ senaste nytt i Expressen TV – vi sänder direkt mellan 07 och 23 varje vardag och mellan 11 och 20 på helger. Nu på söndag, 2 maj, sänder vi mellan 13 och 23 då det är partiledardebatt.
Lyxvillan efter branden.
Foto: Ryan Remiorz / TT NYHETSBYR¿N
Lyxvillan efter branden.
Foto: Ryan Remiorz/Zuma Press / TT NYHETSBYRÅN
Lyxvillan efter branden.
Foto: Ryan Remiorz / TT NYHETSBYR¿N
Lyxvillan före branden.
Foto: Realtor
Lyxvillan före branden.
Foto: Realtor
Lyxvillan före branden.
Foto: Realtor
1 / 7

Pornhub-ägaren och miljardären Feras Antoons lyxvilla, värderad till 169 miljoner kronor, totalförstördes i en brand tidigare i veckan.

Polisen misstänker att det rör sig om mordbrand eftersom inkräktare syntes till på egendomen strax innan branden utbröt, rapporterar Vice.

Villan som ligger i ett exklusivt område i Montreal, Kanada, var fortfarande inte färdigbyggd när den brann ner till grunden. Det tog 80 brandmän tre timmar att få lågorna under kontroll. Ingen person skadades men grannhusen behövde evakueras.

Lyxvillan ägs av porrsajten Pornhubs ägare, miljardären Feras Antoon. Antoon hade nyligen lagt ut den 6 000 kvadratmeter stora egendomen, där villan hade åtta sovrum och elva badrum, till försäljning för 169 miljoner kronor.

– Jag är tacksam över att min familj och jag samt våra grannar inte skadades, men vill inte kommentera det som hänt närmare på grund av den pågående polisutredningen, säger Feras Antoon till Vice.

Porrmiljardären Feras Antoon äger lyxvillan som eldhärjades.
Foto: Adrian Wyld / TT NYHETSBYRÅN

”Ärendet utreds som mordbrand”

Polisen misstänker nämligen att det rör sig om mordbrand. Det kom in larmsamtal om att två personer gjorde intrång på egendomen och när polisen anlände till platsen brann villan.

– Poliserna som anlände till egendomen kunde se att branden hade börjat inne i bostaden. Ärendet utreds som mordbrand, säger Montreal-polisens talesperson Julien Lévesque som beskriver skadorna som ”mycket kraftiga”.

Pornhubs ägare stämdes förra året på drygt 670 miljoner kronor sedan 40 kvinnor anmält företaget för att ha profiterat på sexhandel och våldtäkt. Sajten tvingades också ta bort miljontals klipp efter att New York Times publicerat en artikel som berättade hur Pornhub tjänat miljarder på klipp med minderåriga, våldtäkter och hämndporr.

Här är lördagens största nyheter i Expressen TV

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.