Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

"Pölsa" leder Karlstads egen talkshow

Björn Starrin, 33, ska vara programledare för Karlstads nya talkshow. Han är tidigare kanske mest känd som Pölsa i filmen "Smala Sussie". Foto: Ylwa Svensson
Karlstad får en egen talkshow.
I höst startar SVT Eftersnack, direktsända talkshower från elva städer runt om i landet.
- Det är ganska nervöst men mest kul, säger programledaren Björn Starrin.
Tisdagen den 11 september drar Eftersnack i gång från Luleå i norr till Malmö i söder. I Karlstad kommer talkshowen på tisdagarna att ledas av 33-årige Björn Starrin, kanske mest känd som Pölsa i filmen "Smala Sussie".
– Jag spelar ju mycket teater så det ska bli kul att stå på scen live med en publik som man inte ser, säger Björn Starrin, till Karlstad.expressen.se.
I premiäravsnittet av Eftersnack i Värmland kommer tittarna få följa med på musikens nya vägar i världen, såsom Youtube och Myspace samt även möta värmländskan som legat före Madonna på hitlistan i Värmland.

"Fruktansvärt nervöst"

På onsdagarna tar 29-åriga Sara Broos över programledarrollen. Hon driver en filmmanusutbildning och spelar elfiol i ett band med sina systrar. Men någon tv-vana har hon inte. I sitt första program kommer hon att utforska värmlänningarnas självbild.
– Det är fruktansvärt nervöst men samtidigt jättespännande att få träffa människor och ha en direktdialog med tittarna, säger Sara Broos, till Karlstad.expressen.se.
Den som är nyfiken på Eftersnack ska bänka sig i tv-soffan klockan 22.27 varje tisdag- och onsdagskväll i höst. Programlängden är lite ovanliga 23 minuter.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!