Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Polisen ryckte ut till bråk – utreder nu våldtäkt

Misstänkt våldtäkt i Sundbyberg.

Polisen utreder en våldtäkt som uppges ha skett i Sundbyberg.

En förundersökning har inletts efter att polispatruller inledningsvis ryckte ut till ett bråk.

En person har anhållits. 

Larmet kom strax före klockan 07 på lördagsmorgonen. Då ryckte polisen ut till en lägenhet i Sundbyberg utanför Stockholm på grund av ”någon form av bråk”.

På sin hemsida skriver polisen:

”När patrullerna kom till platsen fanns fyra personer i lägenheten. Det framkom uppgifter som gör att en förundersökning om våldtäkt är inledd”.

En gripen för våldtäkt

En person har gripits som misstänkt, och ytterligare två personer som befann sig i lägenheten har förhörts på plats. Senare på eftermiddagen anhölls personen. 

Den drabbade kvinnan har förts till sjukhus för undersökning. Polisen kommer att genomföra en teknisk undersökning på brottsplatsen och har spärrat av lägenheten. Man kommer även att höra målsägaren och den misstänkte på nytt.

– I övrigt kan jag inte kommentera mer, säger Eva Nilsson vid polisen. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.