Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Polisen jagar maskerade personer i Upplands Väsby

Här är några av dagens största inrikesnyheter.

Polisen jagar två maskerade personer i Upplands Väsby.

– Det finns uppgifter om att någon ska ha haft ett pistolliknande föremål, säger Per Fahlström, presstalesperson hos Stockholmspolisen.

Klockan 12.12 på måndagen fick polisen larm om två personer som maskerat sig i närheten av trafikplats Glädjen i Upplands Väsby, norr om Stockholm.

– Därför håller vi på med en insats nu för att leta efter de här personerna. De har varit maskerade och det finns uppgifter om att någon ska ha haft ett pistolliknande föremål, det är det vi ska kontrollera, säger Per Fahlström, presstalesperson hos Stockholmspolisen.

Polisen rubricerar ärendet som grovt vapenbrott. Flera patruller letar just nu efter personerna. Enligt uppgifter till Aftonbladet ska personerna ha befunnit sig vid Sibylla, där personal och kunder låste in sig.

Ingen är gripen.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.