Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Polisen hoppas på kamerorna på däck

Sarah, 22, försvann på Ålandsbåten.

I kväll letade föräldrarna igenom båten själva, men utan resultat.

– Vi har gått där hon har gått, säger Sarah Lagerströms pappa till Expressen.se

Sarah Lagerström försvann under en kryssning med Birka Paradise till Mariehamn på Åland i helgen,  som Expressen.se skrev om i går.

Polisen har kopplats in i ärendet men det hade på tisdagen vid lunch inte inletts någon utredning om eventuellt brott.

Letade själva

Under kvällen gick föräldrarna till Sarah Lagström ombord på Birka Paradise för att själva leta efter den försvunna dottern.

– Vi har gått där hon har gått, vi har pratat med vaktchef, polisen och personal från färjan i dag. Där står vi nu. I dag har polisen sökt igenom hela färjan med fyra hundar. Och det fanns ingenting, men som sagt, den sista kameran som såg Sara var 4:13 på måndagsmorgonen, sedan vet man inte mer, säger Sarah Lagerströms pappa Thomas.

Under onsdagen ska föräldrarna få titta på bilderna från övervakningskamerorna på färjan. 

– Vi ska få se dem i morgon. Polisen går igenom alla bilderna i kväll. Men de har inte fått alla bilderna ännu, inte de från akterkameran, säger Thomas. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.