Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Polisen: Försvunna Nathalie, 21, hittad död

Under veckan har stora sökinsatser gjorts för att hitta försvunna Nathalie, 21, från Eksjö.

På söndagen meddelade polisen att hon har hittats död.

Inget tyder på att hon har utsatts för brott.

Klockan 12 på söndagen fick polisen larm från en privatperson som gjort ett fynd i terrängen utanför Eksjö. Under eftermiddagen har man kunnat bekräfta att man hittat 21-åriga Nathalie, som varit försvunnen under en dryg vecka, avliden.

Inget brott misstänks i samband med hennes död, meddelar polisen.

Sökinsatserna efter Nathalie inleddes förra lördagen efter att varken familj, vänner eller kolleger hade nått henne efter en julfest med jobbet kvällen innan.

Under flera dagar pågick en stor sökinsats där polis, volontärer och ett 60-tal militärer hjälpte till i arbetet. De letade efter Nathalie i de småländska skogarna dag och natt.

Insatsen avbröts

Polisen utredde inledningsvis försvinnandet som misstänkt människorov, men meddelade senare under veckan att de misstankarna hade försvagats.

Klockan 16 i torsdags meddelade polisen att man hade avbrutit den storskaliga räddningsinsatsen.

– Möjligheterna att hitta Nathalie vid liv är ytterst begränsade om hon inte självmant har lämnat området. Det är den storskaliga insatsen för att rädda liv som avslutas. Vi kommer fortsätta göra punktinsatser, sa Nils Rydberg, tillförordnad polisområdeschef på en pressträff.

Då hade totalt 27 kvadratkilometer sökts igenom för att försöka hitta Nathalie.

På polisens presskonferens fanns även Peter Brinkhammar, som var utredare för förundersökningen om människorov. Totalt hade det då hållits över 50 förhör i utredningen.

– Det har handlat om att kartlägga Nathalie genom att prata med hennes vänner, arbetskamrater och andra som kan ha information. Vi har haft misstankar mot personer under utredningens gång, men de misstankarna har inte stärkts, sa Peter Brinkhammar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.