Polisen bekräftar styckmord i Kumla

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Polisen i Örebro bekräftar att kvinnan som i förra veckan hittades mördad utanför Kumla blev styckmördad.
Foto: Christian Gustafsson

Polisen i Örebro bekräftar att kvinnan som i förra veckan hittades mördad utanför Kumla blev styckmördad. 

Kroppen efter den döda kvinnan som hittades mördad i förra veckan blev styckad.

– Kroppen hittades i delar och var illa tilltygad, samtliga kroppsdelar har hittats, säger Mats Nylén, presstalesperson på Örebropolisen.

Han kan inte säga något mer om vad obduktionen som skett under tisdagen visat.

Den troliga brottsplatsen är i Askersund. Kroppen har efter mordet flyttats till fyndplatsen i ett skogsområde i Hällabrottet utanför Kumla. Då Polisen anträffade kroppen av den avlidna kvinnan visade det sig att den var illa tilltygad och i delar. Samtliga kroppsdelar har dock anträffats, skriver polisen i ett pressmeddelande.

Kvinna misstänks för mordet

En kvinna i 20-årsåldern anhölls av åklagare på sannolika skäl misstänkt för mord. Två män i ungefär samma ålder anhölls också skäligen misstänkta för medhjälp till mord.

Under söndagen den 22 juni häktades kvinnan misstänkt för mord och en av männen för grovt skyddande av brottsling. Den andra mannen hade då släppts men det finns fortfarande misstankar kvar mot honom. De har dock försvagats betydligt.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.