Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Krasch på E4 efter polisjakt

Polisbil i krasch på E4 i Solna strax norr om Stockholm efter biljakt.
Foto: Janne Åkesson/Swepix
Foto: Trafiken.nu
Foto: Läsarbild

Minst en person har skadats efter en krock på E4 strax norr om Stockholm.

Händelsen inträffade i samband med en biljakt efter att en person vägrat stanna vid en kontroll, enligt polisen.

Efter kraschen hittades en stor summa kontanter på en av de misstänkta.

Enligt polisen ska det röra sig om en bil som inte stannat för en kontroll i Solna strax utanför Stockholm.

– Den flyende bilen ska sedan ha krockat med ett annat fordon. En person är skadad, men ska vara vaken och talbar. Polis kontrollerar två personer som befann sig i den flyende bilen, säger Towe Hägg, presstalesperson vid Stockholmspolisen.

Den skadade personen har förts till sjukhus med ambulans.

Polisen skriver på sin hemsida att två män i det flyende fordonet gripits misstänkta för penningtvättsbrott. Enligt Expressens uppgifter ska en person i det flyende fordonet haft på sig ”en större summa pengar”.

Jakten ska ha börjat i Stockholms city, enligt Expressens uppgifter. Polisen kan inte bekräfta att en polisbil är inblandad i krocken. Via sin hemsida skriver polisen:

”Den fordonsförare som polisen skulle kontrollera stannade inte till en början. I höjd med Haga norra på E4 krockade föraren av det flyende fordon med ett annat fordon.”

Inledningsvis rapporterade Expressen att en polisbil skulle ha varit inblandad i krocken. Enligt nyare uppgifter ska den jagade bilen ha krockat med en annan personbil, som i sin tur körde in i en tappad last från ett tredje fordon. 

VET DU MER? HAR DU BILDER?

• Kontakta Expressen på 71717@expressen.se eller skicka SMS/MMS till 71717

Här kan du läsa mer om hur du tipsar Expressen 

Hit kan du vända dig om du behöver slå larm

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.