Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Polisanmälan efter stoppat bandybråk

Ett 20-tal anhängare till Västerås SK smet in på arenan när laget spelade borta mot Bollnäs i fredags. Nu vill Bollnäs GIF identifiera och polisanmäla Västeråsanhängarna, uppger vlt.se.
Ett antal av de ovälkomna supportrarna är sedan tidigare avstängda från klubbens matcher.

FAKTA

Hej! Du har kommit till en av de tio nya lokala sajterna på expressen.
se.
Här rapporterar vi om senaste nytt i staden och blandar det med spännande bloggar, lokal radio och en rad spännande mobila tjänster.
Här till vänster kan du välja den stad som bäst passar dig.
Har du ris eller ros? Är det något som saknas eller kunde göras bättre? Mejla oss på lokalt@expressen.
se

Det var efter att en kvart var spelad av matchen på Sävstaås som ett 20-tal personer dök upp och försökte ansluta sig till den grupp på Västerås SK supportergrupp. Det blev inget bråk eftersom polisen och ett antal publikvärdar från VSK fanns på plats. Men Bollnäs GIF gillar inte att VSK-anhängarna lyckades smita in på arenan utan att betala. Enligt vlt.se var minst fem personer i supportergruppen avstängda från all arenaidrott efter bråket på Sävstaås för två år sedan. Då uppstod tumult på arenan och en fotograf skadades.

Ska hjälpa till

Nu kommer Bollnäs GIF att försöka identifiera samtliga supportrar som smet in på arenan för att sedan lämna in en polisanmälan. Enligt vlt.se hade gruppen tagit sig till Bollnäs på egen hand med en buss som de hyrt i Stockholm. Klubben hade inte organiserat någon supporterresa till fredagens match. VSK kommer att hjälpa Bollnäs med identifieringen av de 20 störande supportrarna. Fagerholm

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!