Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Polis till Boris Johnsons hem efter bråk med flickvännen

Boris Johnson är i blåsväder i England.
Polis kallades till Boris Johnsons flickvän Carrie Symonds hem i södra London.Foto: GUY BELL/SHUTTERSTOCK / GUY BELL/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Enligt grannar ska Carrie ha försökt kasta ut Boris.Foto: ANDY RAIN / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Ett bråk mellan Boris Johnson och hans flickvän Carrie Symonds urartade så pass att polis kallades till platsen, rapporterar The Guardian.

Det var grannar till paret, som nyligen flyttat ihop i en lägenhet i södra London, som oroats av det högljudda bråket.

Carrie Symonds ska ha skrikit ”låt mig vara” och försökt kasta ut Johnson, som väntas blir Storbritanniens näste premiärminister.

Det var strax efter midnatt som Boris Johnson och Carrie Symonds grannar hörde en kvinna skrika, följt av ”smällar och brak”.

Carrie Symonds, 31, ska ha försökta kasta ut sin 55-åriga sambo, som högljutt vägrat.

Enligt en inspelning gjord av grannarna, som The Guardian fått ta del av, ska bråket ha börjat efter att Boris Johnson spillt rödvin i en soffa.

– Du bryr dig inte om någonting för du är bortskämd. Du bryr dig inte om pengar eller någonting, hörs Carrie Symonds säga på inspelningen.

”Hon skrek åt honom att han skulle ut”

Grannen berättar för tidningen att hennes skrik följdes av ljud som ”lät som tallrikar som gick sönder”.

– Det var några höga skrik som jag är säker på var Carrie, och hon skrek åt honom att han skulle ”ut” flera gånger. Hon sa ”ut ur min lägenhet” och han sa nej.

Boris Johnson möter pressen utanför lägenheten i södra London bara några timmar efter det högljudda bråket.Foto: MATT DUNHAM / AP TT NYHETSBYRÅN

London Metropolitan Police bekräftade att tre polisbilar besökt Carrie Symonds hem strax innan halv ett på fredagsmorgonen. 

I ett uttalande skriver de att de talat med ”de boende på adressen” som försäkrat att inget olagligt hänt och att ingen kommit till skada.

Nyskild efter otrohetsaffärerna

Boris Johnson och Carrie Symonds, som tidigare arbetade som kommunikationschef för Conservative-partiet, har nyligen flyttat ihop hennes lägenhet i södra London. 

Paret ska ha börjat dejta i smyg flera månader innan Boris Johnson och hans exfru Marina Wheeler gick ut med att de hade begärt skilsmässa i september förra året.

Under deras 25-åriga äktenskap hade Boris Johnson ett antal otrohetsaffärer, som resulterade i minst ett utomäktenskapligt barn.

Boris kan bli premiärminister om några veckor

Boris Johnson har varit favorittippad som Storbritanniens näste premiärminister sedan långt innan Theresa May offentliggjorde att hon skulle avgå i april.

Efter ett antal omröstningar där Conservatives parlamentariker överväldigande har backat Boris Johnson så är det nu bara två kandidater kvar: den före detta utrikesministern och den nuvarande - Jeremy Hunt.

Nu ska Johnson och Hunt resa land och rike runt för att övertyga cirka 160 000 Conservative-medlemmar att de är den rätte mannen att leda partiet och Storbritannien.

Resultatet väntas sista veckan i juli. 

Vinnaren har då tre månader på sig att lösa brexit-krisen, innan det nya utträdesdatumet: den 31 oktober.

Boris Johnson har varit tydlig med att även om han helst vill se ett avtal med EU så kan han tänka sig en såkallad hård brexit, där Storbritannien lämnar unionen helt utan avtal.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.