Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Plötsligt kom det öl ur hennes vattenkranar

Haldis Gundersen, 50, skulle laga mat åt sig själv och sonen.
Men ur kranarna kom inget vatten, utan öl i stället.
- Jag trodde att jag kommit till himlen, säger Gundersen.
Skål! Givetvis plockade Haldis fram kameran och förevigade ölmiraklet. Haldis Gundersen i norska Kristiansund trodde inte sina ögon när honvred på vattenkranarna på lördagskvällen. Både i köket och på toaletten kom det öl i stället för vatten. Haldis tipsade sin granne, men denne hade bara vatten i sina kranar. Två våningar under Gundersens lägenhet ligger en krog. De hade vatten i sina ölkranar. Gästerna i den fullsatta baren fick klara sig med flasköl.

Lyckades koppla fel

Bartendern Ann-Mari Rande, 31, berättar för Expressen: - Jag skulle byta öltank och lyckades koppla fel. Hon fick ta kontakt med en ansvarig på bryggeriet som via telofon instruerade hur hon skulle rätta till misstaget. - Vatten- och ölrören ligger ganska nära varandra, men du måste vara rätt så kreativ för att lyckas koppla ihop dem, säger Per Egil Myrvang på Ringnesbryggeriet till VG.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.