Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Philip tände eld på sig själv inför ögonen på sin pappa

Philip Mårtensson, 27, har inte spelat på tre år. Men när han var som djupast i sitt beroende försökte han ta sitt eget liv.
Foto: JENS CHRISTIAN

Premium: Philip Mårtenssons spelmissbruk bara eskalerade. Det slutade med att han gick ut i garaget, hällde bensin över sig själv och tände på.

Nu har han inte spelat på tre år och vill hjälpa andra att undvika hans öde.

Men händelserna den där dagen för sex år sedan är svåra att glömma.

– Det värsta var att jag gjorde det framför min pappa. Brännskadorna var inte det som gjorde mest ont, utan det var känslorna om vad min familj hade tvingats att se.

Expressen Premium

Läs Premium gratis i en vecka

Få tillgång till hela Expressens digitala värld. Alla läsare kan använda den fria provperioden en gång. Därefter är priset 89 kr/mån. Digital tillsvidareprenumeration. Ingen bindningstid – säg upp när du vill.

Allt detta ingår:

• Expressen.se och Expressen–appen – obegränsad tillgång till alla artiklar

• E-tidning och korsord alla dagar

• Alla artiklar på skonahem.se, halsoliv.se, levaochbo.se, teknikensvarld.se, mama.nu, alltomresor.se, amelia.se och alltommat.se

• Dela din prenumeration med upp till 3 personer

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.

Populära matkassen som ökat mest i pris

Premium: TABELL: Så dyra har de blivit • Varorna bakom höjningen

Oron: Brittiska barn dör i streptokocker

Premium: Nio barn har dött på några veckor – varnar för fler fall

Madelen, 31, sparade ihop en miljon med enkla köpknepen

Premium: ”Jag har uppnått min dröm genom sättet som vi levt på”