Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Peter Jihde får beröm för sitt nya skägg

Foto: TV4

Peter Jihde har - bokstavligt talat - lagt rakhyveln på hyllan.

Nu hyllas han av Expressens modeexpert Emma Danielsson:

– Han ser manligare ut nu, säger hon.

TV 4:s programledare Peter Jihdes sammetsmjuka kinder är numera historia. I morse överraskade han Nyhetsmorgons tittare genom att dyka upp i rutan i helskägg.

– Han har inte bara låtit skägget växa, även håret har blivit betydligt längre än tidigare. Det är inte alla som klär i den stilen men Peter bär upp det bra. Han såg snäppet stiligare ut utan skägg men å andra sidan ser han ännu manligare ut nu, säger Expressens modeexpert Emma Danielsson, som ger Peter Jihdes nya stil fyra getingar.

Snyggt med grå inslag

Även Eric Thorsson, som driver en populär skäggblogg - som heter just Skäggbloggen - är glatt överraskad över att Peter Jihde har låtit ansiktsbehåringen växa:

– Det finns lite grå inslag i skägget, och det tycker jag är snyggt. Det här skägget gör att han ser äldre ut, på ett sätt jag tycker är väldigt stiligt, säger Eric Thorsson.

Samtidigt vill han passa på att ge den populäre programledaren några ytterligare skäggodlartips:

– Personligen tycker jag att han rakat sig lite för tajt under hakan. Han borde låta skägget växa lite, lite längre ner på halsen, säger Eric Thorsson.

"Definitivt trendigt att skaffa skägg"

Emma Danielsson tycker att Jihdes val ligger helt rätt tiden:

- Det har definitivt blivit trendigt att skaffa skägg. Många välbekanta ansikten, med prins Carl Philip i spetsen, har valt att odla skägg den senaste tiden. Även inom modebranschen märker man att det är en tydlig trend.

Expressen.se söker Peter Jihde för mer information om hans skägg.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!