Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Patrick slog ihjäl sin flickvän – eldade sedan upp henne

Patrick Frazee anklagas för att ha mördat sin fästmö.Foto: CHAPPIN EVERETT / AP TT NYHETSBYRÅN
Kelsey Berreth sågs sist den 22 november 2018.Foto: Facebook
Foto: AP

29-åriga Kelsey Berreths kropp har ännu inte hittats, men hennes fästman står nu åtalad misstänkt för mordet på henne. 

Han ska flertalet gånger försökt övertala sin älskarinna till att döda Kelsey – och när hon vägrade så mördade han henne själv. 

29-åriga Kelsey Berreth sågs sist den 22 november 2018, i närheten av sitt hem i Colorado Springs, USA. 

Hennes kropp har ännu inte hittats, men i mitten av februari framkom nya uppgifter då åklagare offentliggjorde varför de hade åtalat hennes fästman, Patrick Frazee, för mord, skriver WVLT.

Enligt förundersökningen ska Patrick ha börjat planera mordet på Kelsey redan i början av september 2018. En del av planen var att få sin älskarinna, Krystal Jean Lee Kenney, 32, att utföra mordet på sin fästmö. 

Patrick ska ha bett sin älskarinna, Krystal Jean tre gånger att mörda fästmön Kelsey.Foto: CHAPPIN EVERETT / AP TT NYHETSBYRÅN

Patrick bad Krystal Jean tre gånger och ett av förslagen var att förgifta Kelsey med en dryck eller slå ihjäl henne med ett basebollträ.

Varje gång Krystal Jean inte kunde utföra det som Patrick bad henne om blev han arg. Samtidigt som hon ville göra honom glad, kunde hon inte förmå sig att skada Kelsey.

Eldade upp kroppen

Den 22 november ringde Patrick till Krystal Jean och tvingade henne att åka till hans hem i Colorado Springs. 

– Du har lite att städa upp, ska Frazee ha sagt i telefonsamtalet mellan de två, skriver WVLT

Krystal Jean vittnade om en ”fruktansvärd scen” när hon anlände till hemme, med blodsplatter över väggar och golv. 

Enligt Krystal Jean ska Patrick ha lindat in Kelseys huvud i en tjocktröja och sedan slagit ihjäl henne med ett basebollträ. 

Enligt Krystal Jean ska hon ha sett på när Patrick eldade upp Kelseys kropp.Foto: Facebook

Krystal Jean ska sedan ha sett på medan Patrick eldade upp Kelseys kropp tillsammans med mordvapnet. 

Det anses finnas tillräckligt mycket bevis för att åtala Patrick för mordet på sin fästmö. Krystal Jean har erkänt sig skyldig till att ha manipulerat bevis och har även blivit ombedd att vittna mot Patrick. 

Utöver Krystal Jean berättelse lutar sig åtalet på data från telefonmaster som har lagrat positioner från de tre personernas telefoner. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.