Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Paret träffades på Tiktok – nu har de gift sig

Paret träffades på Tiktok – nu har de gift sig. Daniel friade till Sarah efter att ha setts fem gånger.
Paret träffades på Tiktok.
Foto: SKÄRMDUMP/INSTAGRAM
Daniel och Sarah.
Foto: SKÄRMDUMP/INSTAGRAM

Allt började med en video på Tiktok.

Nu har Daniel och Sarah Hancock gift sig.

– När jag såg henne i verkliga livet kändes det helt otroligt, säger Daniel Hancock till Daily Mail.

Har du använt appen Tiktok?

I juli förra året laddade 26-åriga Daniel Hancock, från Weston-super-Mare i England, ner appen Tiktok. Han fick då upp förslag på olika personer att följa, en av dem var 27-åriga Sarah.

Bara tio minuter senare började Sarah följa honom tillbaka och bjöd in honom till att göra en video med henne – en så kallad duett – till Ed Sheerans låt ”Shape of you”.

Strax därefter började de två skriva till varandra privat och två veckor senare satt Sarah, som då bodde i USA, på ett plan över Atlanten.

– Jag tyckte att han var så rolig och tänkte bara ”jag måste träffa den här killen”. Det var någonting som bara sa klick, säger Sarah till Daily Mail.

Friade efter att de setts fem gånger

Paret hade elva dagar tillsammans innan Sarah flög tillbaka till USA.

– Jag är glad att hon faktiskt kom och hälsade på och inte var en medelåldersman eller något, säger Daniel till Daily Mail.

https://www.instagram.com/p/B3sgBMTJ9_O/

Daniel och Sarah fortsatte att höras av varje dag och turades om att resa över Atlanten för att ses. Efter att ha setts fem gånger tyckte Daniel att det var dags att ta deras förhållande till en ny nivå och friade till Sarah. Friandet resulterade även i en video på Tiktok.

– Jag tyckte inte att det var mer än rätt att vi filmade det och la upp på Tiktok, det var där allting började, säger Daniel till Daily Mail.

”Vill dela med oss”

I april i år gifte sig Daniel och Sarah i Las Vegas inför sju gäster, bara åtta månader efter att de hade börjat följa varandra på Tiktok.

Nu bor paret tillsammans hos Daniel i Weston-super-Mare.

– Vi vill bara dela med oss av vår kärlekssaga. Den här appen associeras vanligtvis med barn som leker runt och andra som delar roliga videor, säger Daniel och fortsätter:

– Men vi lyckades hitta vår livskärlek. Det visade sig att till och med de löjligaste sakerna du gör kan förändra ditt liv för alltid.

Tvillingarna tjänar miljoner på Tiktok

Lisa and Lena – goda för miljoner efter succén på TikTok.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.