Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Paret stänger av kommentarer efter allt hat mot Camilla

Prins Charles om coronatiden
Foto: ALL OVER PRESS
Foto: Des Willie / Des Willie/Netflix

Camilla Parker Bowles och prins Charles ansätts hårt efter scenerna i Netflix-serien ”the Crown”.

I veckan stängde paret av kommentarerna till ett inlägg på Twitter för att slippa undan, skriver Page Six.

Prins Charles och hertiginnan Camilla får ta emot mycket hat i sociala medier efter den senaste säsongen av Netflix serie ”the Crown”. 

Nu verkar de ha fått nog. I tisdags postade parets officiella Twitterkonto en bild på hertiginnan när hon talade med personal på ett boende för hemlösa i Storbritannien. Till skillnad från tidigare inlägg stängdes kommentarsflödet till inlägget av. Kommentarerna hade dessförinnan fokuserat mycket på Camillas utseende – och på hur illa de ansåg att prinsessan Diana behandlats.

”Pengar kan köpa fina kläder och smycken, men inte Dianas klass, charm eller magnetiska närvaro. Du kan inte ersätta henne på miljoner år. Hon är vår prinsessa, nu och för alltid”, skrev en användare.

Prins Charles katastrofala äktenskap med Diana

Den senaste säsongen av succéserien ”the Crown” fokuserar bland annat på prins Charles katastrofala äktenskap med Diana och hans otrohet med Camilla, som också var gift på den tiden. I serien pågår dock deras affär under hela Charles äktenskap med Diana, något som inte ska stämma.

Liknande inlägg dyker upp mest hela tiden på olika plattformar. Men det finns även personer som försvarar paret och som påpekar att händelserna ligger långt tillbaka i tiden – och att det faktiskt handlar om en dramatisering.

”Faktum är att Camilla gör ett fantastiskt jobb, pojkarna accepterar det och Charles tvingades in i äktenskapet (du som får din kunskap från Netflix borde känna till det) och Diana var inget lamm själv. Så lugna ner dig och kom över det”, skriver en användare på Instagram enligt Buzzfeed.


https://twitter.com/ClarenceHouse/status/1331644745626628097

Meghan fick missfall – berättar själv i känslosam text

”Jag kände en kramp och föll till golvet”.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.