Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Pappans hjärtslitande val – tvingades välja mellan frun och sin dotter

Höggravida hustru Keyvonne Connie drabbades av svåra blödningar och fördes i ilfart till sjukhus.Foto: Facebook
Där tvingades hennes make välja om han ville rädda sin hustrus eller sin dotters liv. Han valde det senare.Foto: Facebook
Hustrun hann se bilder av sin lilla dotter, som fick namnet Angelique, innan hon dog.Foto: Facebook
Lilla Angelique.Foto: Facebook
Angelique får nu växa upp utan sin mamma Keyvonne.Foto: Facebook

Frederick Connie ställdes inför ett hjärtslitande beslut.

Hans höggravida hustru Keyvonne Connie drabbades av svåra blödningar och han tvingades välja om han ville rädda hennes liv eller den ofödda dotterns.

Beslutet han tog förändrades hans liv för evigt, rapporterar the Mirror.

Frederick och Keyvonne Connie från Colorado i USA var överlyckliga över att äntligen vara gravida. De hade längtat länge efter ett barn, och lyckan var total.

Det som skulle bli det bästa som hänt dem blev dock snabbt en mardröm. Den 30 november började Keyvonne blöda kraftigt. Hon fördes i ilfart till sjukhuset för ett akut kejsarsnitt.

Höggravida Keyvonne Connie drabbades av svåra blödningar och fördes i ilfart till sjukhus.Foto: Facebook

Pappans svåra val: Frun eller dottern

På sjukhuset ställdes den blivande pappan Frederick inför det värsta beslutet i sitt liv.

– Jag fick välja om Keyvonne skulle opereras först och eventuellt kunna räddas, men då skulle jag förlora min dotter, säger han enligt The Mirror. 

Och fortsätter:

– Eller så kunde jag välja att rädda min dotter men då fanns risken att jag skulle förlora min fru.

 

 

Den förtvivlade maken tog det hjärtslitande beslutet att rädda sin dotter.

Keyvonne överlevde länge nog för att hinna se bilder på sin nyfödda dotter – men sedan dog hon.

– Läkarna försökte rädda henne men hennes hjärta orkade inte mer. Hon dog innan hon hann föras till operationssalen, säger Frederick Connie.

Frederick Connies tvingades välja om han ville rädda sin dotters eller sin hustrus liv. Han valde dotterns.Foto: Facebook

Vårdas fortfarande på sjukhus

Trots att det som skulle ha varit den lyckligaste dagen i deras liv slutade i sådan tragedi så ångrar Frederick inte sitt beslut. 

– Hade Keyvonne överlevt och barnet dött så hade hon hatat mig resten av livet för jag vet hur hon kände när det gäller barn, säger han.

Den lilla flickan, som fick namnet Angelique Keyvonne Connie efter sin mamma, kommer nu att få tillbringa de kommande veckorna på sjukhus för att hämta sig från det trauma hon varit med om, skriver The Mirror. 

Lilla Angelique, som konstant ler, måste stanna kvar på sjukhuset en tid innan hon får åka hem med pappa Frederick.Foto: Facebook

Den lilla flickan, som konstant ler, sondmatas och läkarna vill att hon ökar i vikt och blir lite starkare innan hon får åka hem med pappa Frederick. 

Utöver sorgen att ha förlorat sin fru kämpar Frederick Connie nu även med de höga sjukhusräkningarna. Han säger dock att han är villig att sova i sin bil och sälja allt han har för att kunna ta hand om dotter Angelique.