Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Pappan och sönerna i mordspiralen i Ronna

Lördagens skjutningsmord i Ronna.
Foto: ALEX LJUNGDAHL
När pappan satt fängslad för en kokain- och vapengömma fick han brev av Södertäljenätverkets livstidsdömde ledare Berno Khouri.
Foto: STEFAN SÖDERSTRÖM
Mannen i 50-årsåldern pekas av polisen ut som ledare för Södertäljenätverket i Ronna.
Foto: OLLE SPORRONG

Premium: Södertäljebon är i 50-årsåldern och beskriver sig som en spelberoende man som försörjs genom fruns jobb och swishbetalningar från vänner och släktingar. 

Av polisen betraktas han som en ledargestalt i Södertäljenätverket och hans familj är i centrum av skjutningsvågen som plågar Ronna. 

Hans ena son mördades i februari och den andre misstänks nu för mordet på 19-åringen i fredags, enligt Expressen uppgifter. 

Expressen Premium

Läs Premium gratis i en vecka

Få tillgång till hela Expressens digitala värld. Alla läsare kan använda den fria provperioden en gång. Därefter är priset 89 kr/mån. Digital tillsvidareprenumeration. Ingen bindningstid – säg upp när du vill.

Allt detta ingår:

• Expressen.se och Expressen–appen – obegränsad tillgång till alla artiklar

• E-tidning och korsord alla dagar

• Alla artiklar på skonahem.se, halsoliv.se, levaochbo.se, teknikensvarld.se, mama.nu, alltomresor.se, amelia.se och alltommat.se

• Dela din prenumeration med upp till 3 personer

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.

De betalar 3 500 kronor för psykedelisk tripp i källare

Premium: Inifrån hemliga ceremonin • “Saga”: “Grät mycket” • Experten: “Inte ofarliga substanser”

Heidi fick oväntat brev – efter krock med kungsörn

Premium: Chocken under bilresan: ”Vet att de är stora”

Gåva eller arv – vilket är ekonomiskt smartast?

Premium: ”Bättre att ge bort huset redan nu?” • Birgitta Piper svarar