Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Pappa gifter sig med strippa - Mette-Marit nobbas

Bröllop i utlandet. Renate Barsgård, 34, och Sven O Høiby, 68, har känt varandra i tre år, men det var först i höstas som det tände till. "Vi som är lite galna, vi finner varandra", säger Renate, till Expressen.
Prinsessan Mette-Marits skandalomsusade far glömmer inte att han fick gå in bakvägen vid barnbarnets dop.
I vår gifter han sig med den 34 år yngre stripteasedansösen Renate Barsgård.
Mette-Marit blir inte bjuden på bröllopet, säger Sven O Høiby, 68.

FAKTA

Det är tufft att ha Sven O Høiby som pappa
Far och dotter har just tagit upp kontakten när Sven O Høiby höll konsert på den norska musikfestivalen förra året.
Efteråt skriver han autografer.
På sina kvinnliga fans bröst.
Under tre år vägrade Mette-Marit att låta sin son, Maurius, träffa sin morfar.
För att föreviga återföreningen med Maurius har morfar tipsat kändistidningen Se og Hør som låg bakom buskarna med långa teleobjektiv.
I berusat tillstånd intervjuas han av norska TV2 och talar ut om relationen till dottern.
Han säljer privata bilder av dottersonen Marius till Se og Hør.
Han protesterar mot att Mette-Marits son från ett tidigare förhållanden inte får bli prins.
Och hotar med att ge ut en bok med titeln Prinsen som inte fick vara prins .
Han får ersättning från Se og Hør, som bland annat skriver om hans relation till den excentriska countrysångerskan Cowboy-Laila.
I tidningen har Sven avslöjat pikanta detaljer om Mette-Marits tidigare trassliga liv med droger och vilda fester.

Han dricker för mycket och pratar för mycket, speciellt med journalister. Kontakten mellan Sven O Høiby och hans dotter har pendlat mellan frostig och helt bruten. Kanske kan hans nya kärlek bli medlare. Renate Barsgård, 34, och Mette-Marit, 31, har inte träffats men Sven O Høiby tror att de har mer än åldern gemensamt. – Renate och Mette-Marit skulle komma bra överens. På flera områden är de lite lika. De är båda bestämda av sig, kvinnor som står på sig, säger Sven O Høiby till Expressen. Ännu är inget besök på slottet planerat? – Nej, mitt förhållande till kungahuset är rätt så kyligt. Men förr eller senare kommer de att träffas. Förmodligen blir mötet först efter att Renate Barsgård blivit Mette-Marits styvmor på riktigt. Bröllopet ska stånda redan "någon gång mellan nu och i sommar", berättar Sven O Høiby. Och då är inte Mette-Marit välkommen. – Vi ska inte bjuda Mette-Marit. Vi gifter oss i stillhet i utlandet. Paret har varit vänner i tre år, men det var först i höstas som det tände till. – Vi som är lite galna, vi finner varandra, säger Renate Barsgård.

Åldern betyder inget

– Ålderskillnaden bekymrar bara andra, inte dem själva, säger Sven och Renate. – Jag var en av Norges första strippor och då var det också "fy, fy" från alla håll, säger Renate Barsgård. Nu har hon sadlat om. – Jag läser till vårdbiträde och jobbar med äldre. Det är inte så stor skillnad, jag jobbar fortfarande med människor.