Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Paolo Robertos nya satsning: Youtube

Rättsexperten Ingela Hessius: ”8 månaders fängelse är huvudregeln”.
Paolo Roberto ska nu börja satsa på sin Youtube-kanal.Foto: ROGER TILLBERG / STELLA PICTURES
Tidigare i år erkände han att han köpt sex.Foto: ANNA-KARIN NILSSON

Flera av Paolo Robertos recept har tagits bort från receptsajter.

Nu meddelar Roberto att han ska satsa på sin Youtube-kanal.

”Efter som man tagit bort alla min recept och böcker får jag en hel del förfrågningar om vart man kan hitta dem. Svaret är att jag har en Youtubekanal med mat och träning som jag ska börja jobba mer med,” skriver han på Instagram.

Paolo Roberto har tidigare haft recept på bland annat TV4-gruppens receptsajt Köket.se och sajten Tasteline.

Men flera av recepten har försvunnit från hemsidorna. På Tastelines hemsida kommer meddelandet upp ”sidan kunde inte hittas” när man gör en sökning.

Nu skriver Roberto på Instagram att han får förfrågningar om var man nu kan hitta recepten och meddelar att han har startat en kanal på Youtube som kommer fokusera på mat och träning. På sin Instagram skriver han:

”Efter som man tagit bort alla min recept och böcker får jag en hel del förfrågningar om vart man kan hitta dem. Svaret är att jag har en Youtubekanal med mat och träning som jag ska börja jobba mer med!”.

https://www.instagram.com/p/CDOy-oAgaLe/

Inlägget hade på torsdagsmorgonen fått över 4000 gilla-markeringar och över 300 kommentarer. I flera kommentarer efterfrågas matinspiration. 

Däremot är inte alla recept från Paolo Roberto borta. På Köket.se finns till exempel en sida som beskriver Robertos matintresse och om hans kokbok ”Italiensk bondmat”.

De återfinns även på bland annat sajten Miljonlotteriet med ”Paolos favoritrecept”, där han delar med sig av sin favorit pasta, pizza och sallad.

Även matkasseföretaget Gastrofy, Expressens sajt Mitt kök och Aftonbladets sajt har kvar recept.

Det var tidigare i år som Paolo Roberto greps och erkände sexköp av en prostituerad. Han utreds för oaktsam våldtäkt där maxstraffet är fyra års fängelse.

Tidningsdrottningen stöttar sin vän efter sexköpsskandalen

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.