Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Palins son häktad för misshandel och inbrott

Track Palin misstänkts för inbrott och misshandel.
Foto: CHARLES REX ARBOGAST / AP
Tidigare guvernören Sarah Palins äldsta son misstänkts för brott - igen.
Foto: MANUEL BALCE CENETA / AP
Hela familjen Palin.
Foto: OFFICIAL / STELLA PICTURES GOVERNMENT HO

Tidigare Alaska-guvernören Sarah Palins äldsta son har blivit häktad i Alaska, misstänkt för inbrott och misshandel. Enligt nyhetsbyrån Reuters gäller misshandelsbrottet våld i nära relationer. 

Det är inte första gången som guvernörssonen misstänkts för brott. 

– De ber om respekt för familjens privatliv, säger familjen Palins advokat i ett uttalande.

Sarah Palins äldsta son, Track Palin, är återigen misstänkt för brott. Under helgen häktades han av domstolen i Alaska, det skriver flera amerikanska medier. Guvernörssonen misstänkts för misshandel och inbrott, och enligt Reuters gäller misshandelsbrottet våld i nära relationer. 

Familjen Palins advokat John Tiemessen gick under helgen ut med ett uttalande kring anklagelserna.


LÄS ÄVEN: Ivanka Trump stäms – mörkade tillgångar


– Med tanke på de händelser som polisen gått ut med under gårdagen och aktuella brottsmisstankarna kommer Palin-familjen inte att ge några kommentarer, säger han i uttalandet och fortsätter:

– De ber om respekt för familjens privatliv under den här utmanande situationen, precis som alla andra kämpande familjer skulle göra. 

Ska ha använt vapen under drogpåverkan

Förra året åtalades Track Palin för flera brott relaterade till våld i nära relationer. Bland annat ska, enligt åtalet, ha använt vapen under drogpåverkan. Fallet löstes i en speciell domstol för militärveteraner, med en fällande dom för ett så kallat ämbetsbrott.


LÄS ÄVEN: Hennes jobb – att stå i skottlinjen för Trump


2014 vållade guvernörssonen även stor uppmärksamhet då han gravt alkoholpåverkad startade bråk på en familjetillställning. Polisen kallades då till platsen, men ingen anmälan upprättades. 

Track Palins inställning till de nya anklagelserna är ännu okända. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.