Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Här dyker Löfven upp på Katarinas möhippa

Katarinas syster Cecilia Leifsdotter. Foto: Privat

Katarina Leifdotter fick sig en möhippa som heter duga när hon under lördagen befann sig i Humlegården i Stockholm. 

Där stötte hon nämligen på statsminister Stefan Löfven i parken, som gärna ställde upp på en bild med den blivande bruden – som vid tillfället bar ögonbindel och trodde hon stod bredvid en slottsvakt med stor mage.

Det var i lördags som systrarna Cecilia och Teresa Leifsdotter befann sig i Humlegården i Stockholm tillsammans med tredje systern Katarina för att fira hennes möhippa.

Tjejgänget, som bestod av totalt elva personer, hade åkt med Katarina från Danderyd till Humlegården med ögonbindel och musik i öronen. 

Väl på plats fick gänget syn på en välkänd figur som kom gåendes i parken. Tjejgänget, som ursprungligen kommer från Sollefteå, visste genast att mannen i parken var statsminister Stefan Löfven eftersom han också kommer från Sollefteå. De sprang fram till honom med Katarina.

– Det blev lite kalabalik där i parken när vi såg Stefan Löfven, och det första vi sa när vi sprang mot honom var bara "vi är också från Sollefteå!", berättar Cecilia Leifsdotter, 27.

Stefan Löfven befann sig i parken tillsammans med sin fru och två civilklädda vakter. Cecilia Leifsdotter berättar att statsministern såg lite förvånad ut och frågade vad de gjorde för något. Systrarna bad honom lägga armen om Katarina, som fortfarande bar ögonbindel och hörlurar, vilket statsministern också gjorde.

"Någon med stor mage"

– Vi tog en bild på dem tillsammans och sedan frågade vi Katarina om hon kunde gissa vem hon blivit fotad med. Hon svarade att hon inte visste, men att det var någon med stor mage, kanske en slottsvakt, berättar Cecilia Leifsdotter.

De civilklädda vakterna stod kvar en bit bort under händelsen och småskrattade, enligt systrarna.

Katarina själv fick reda på vem hon stått bredvid senare på kvällen när tjejgänget på möhippan visade henne bilden.

– Det var så kul, jag skrattade så mycket när jag fick veta att det var Stefan Löfven. Jag tycker det var jättetrevligt att han ställde upp, säger Katarina, 28, som ska gifta sig i sommar.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!