Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Oscar Gyllhag, 34, styrde pedofilring

Oscar Gyllhag.
Foto: Polisen
Polisens bilder.
Polisens bilder.

Premium: I en hemlig pedofilring på Darknet möttes svenska barnvåldtäktsmän för att chatta om verkliga övergrepp.

Polisen misstänkte tidigt att Oscar Gyllhag, som tidigare suttit i fängelse för att ha spridit övergreppsfilmer, var huvudperson i pedofilringen men misslyckades med att stoppa honom.

Först efter att en undercoveragent från polisen infiltrerat Darknet och fått Gyllhag att avslöja sina hemligheter kunde han gripas.

Nu har han dömts till 10,5 års fängelse för grova sexbrott mot barn – bland annat anordnades våldtäkter tillsammans med andra män.

Expressen Premium

Välkommen till Premium! 50% rabatt första månaden

Testa Expressen Premium och få tillgång till alla artiklar för bara 39 kr den första månaden. Därefter betalar du ord. pris 79 kr/mån. Digital tillsvidareprenumeration. Ingen bindningstid – säg upp när du vill. Nyhet! Nu ingår även alla artiklar på amelia.se och alltommat.se i din prenumeration.

Utvald livesport ingår!

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.

Bolagen du ska köpa och undvika efter nedgången

Premium: Proffsens råd: Så ska du agera nu

Mira, 21: ”Du föds med att du måste försvara dig”

Premium: Om livet som judinna i Malmö

Bråket om miljonärernas egen ö på Västkusten

Premium: Kryssningsarvtagarnas drag i tvisten om idyllen: 25 000 sidor