Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Obama: Vi ska göra allt för att hitta planet

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.

Det försvunna Malaysian Air-planet fortsätter att gäcka världen. Nu kommenterar den amerikanske presidenten för första gången mysteriet.

– Vi ska göra allt för att hitta planet.

Planet försvann 8 mars på en nattresa mellan Kuala Lumpur och Peking. Ingen vet ännu vad som har hänt med planet och de 239 passagerarna och besättningsmedlemmarna. I ett uttalande på onsdagen sa Obama att USA ska göra allt för att hitta planet.

– Alla våra resurser, inklusive FBI, kommer att användas i sökandet efter planet, sa han i en intervju med en tv-station i Dallas.

Han kommenterade också de allt vildare spekulationerna om planets öde. Han skyllde dem på de många obesvarade frågorna som finns.

- Det är en stor del av vår planet som vi söker av och ibland tar såna här saker tid, men vi hoppas, och ber för att vi ska kunna gå till botten med vad som hände.

Ombord på flyget fanns tre amerikanska medborgare.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.