Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Obama varnar för krisen i Gaza

USA:s president Barack Obama gick i dag ut tillsammans med Turkiets premiärminister Recep Tayyip Erdogan och varnade Israel att krisen i Gaza hotar fredsförsöken i Mellanöstern, rapporterar AFP.

En presstalesperson för Vita huset berättade i dag att USA:s president Barack Obama har talat med Turkiets premiärminister Recep Tayyip Erdogan om riskerna som den eskalerande konflikten i Gaza kan betyda för området och civilbefolkningen.

"De två ledarna var överens i sin oro över faran för civilbefolkningen på båda sidor och de uttryckte förhoppningen om att våldsamheterna ska upphöra" meddelar Vita huset efter ett telefonsamtal mellan de två ledarna, rapporterar AFP.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.