Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Obama: Jag är rädd för Michelle och min dotter

Barack Obama listar fem saker som Donald Trump gjort fel
Michelle, Sasha, Barack och Malia Obama.
Foto: Michelle Obama/Instagram
Michelle och Barack Obama.
Foto: ASHLEE REZIN GARCIA / AP TT NYHETSBYRÅN

Han var en gång världens mäktigaste man.

Men det finns saker som skrämmer även någon som brukade vara USA:s president – som frun och en av döttrarna.

– Jag är rädd för Michelle, säger Barack Obama enligt The Hill – och tillägger att det även gäller yngsta dottern.

Barack och Michelle Obamas döttrar Malia och Sasha har hunnit bli 22 respektive 19 år gamla. Det var när Barack Obama gästade tv-programmet ”Jimmy Kimmel Live!” som han avslöjade att familjen Obama är uppdelad i två tydliga grupperingar.

– Temperamentsmässigt är Malia som jag. Vi kallar oss de långa ansiktena eftersom hennes ansikte är format som mitt. De runda ansiktena är Michelle och Sasha, en mer vildsint grupp. Vi är som vegetarianer, samlare, och de är jägare. Vi försöker att hålla fred med dem, säger Barack Obama.

På programledaren Jimmy Kimmels fråga om det finns någon sanning i ryktet att Barack Obama är rädd för sin dotter svarade ex-presidenten:

– Ja. Skälet är att Sasha är en mini-Michelle. Och jag är rädd för Michelle. Sasha har märkt det och har lagt sig till med samma attityd, säger Obama.

Obamas memoarer såldes i 890 000 exemplar på ett dygn

Barack Obama, som var USA:s president från 2009 till 2017, släppte nyligen memoaren ”Ett förlovat land”, den första volymen av två om hans tid i Vita huset. Under första dygnet såldes boken i 890 000 exemplar i Nordamerika, mer än någon annan presidentmemoar i modern tid enligt AP. De egna döttrarna tillhör dock inte läsarna.

– Deras inställning är ”vi har bättre saker för oss än att läsa dina urtrista tirader”, säger Barack Obama.

LÄS MER:

Obama nobbar Biden – på grund av sin fru

LÄS MER:

Så slet livet i Vita huset på Obamas äktenskap

LÄS MER:

Michelle Obama: Vita huset var ett fängelse

Michelle Obamas halsband blev en snackis

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.