Nymfoman höll man fången som sexslav

Publicerad

Två gånger på kort tid har polisen i München fått rycka ut för att hjälpa kvinnans sexoffer.

Först höll hon en 43-årig hantverkare inlåst i fem timmar i sin lägenhet och tvingade honom till åtta samlag.

Nu har hon slagit till igen - under flera timmar har en 31-årig man råkat ut för samma öde.

Det var den 9 april i år som den 47-åriga kvinnan träffade en 43-årig man på en pub i München. Kvinnan bjöd med honom hem och plötsligt gick det upp för honom att han var inlåst i kvinnans lägenhet. Under de fem timmar han hölls inlåst tvingades han till åtta samlag. Till slut lyckades mannen fly ut på balkongen där han kunde larma polisen.

Har gripits igen

Nu har kvinnan, som den tyska tidningen Bild. har valt att kalla München-nymfomanen, gripits igen. Den här gången är offret en 31-årig man som kvinnan träffade på en buss. Kvinnan upprepade mönstret - och först efter 36 timmar hittades mannen gråtande på gatan av förbipasserande. När polisen återigen slog till mot kvinnan ska hon ha öppnat dörren naken och erbjudit polismännen sex, skriver Bild.

Enligt München-polisen ska motivet till kvinnans desperata jakt på män vara att hon ville bli gravid. Kvinnan tvångsvårdas nu på psykiatrisk klinik och är misstänkt för sexuella övergrepp och frihetsberövande.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i Expressens app. Ladda ner gratis här: Iphone eller Android.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag