Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Nymfoman höll man fången som sexslav

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.

Två gånger på kort tid har polisen i München fått rycka ut för att hjälpa kvinnans sexoffer.

Först höll hon en 43-årig hantverkare inlåst i fem timmar i sin lägenhet och tvingade honom till åtta samlag.

Nu har hon slagit till igen - under flera timmar har en 31-årig man råkat ut för samma öde.

Det var den 9 april i år som den 47-åriga kvinnan träffade en 43-årig man på en pub i München. Kvinnan bjöd med honom hem och plötsligt gick det upp för honom att han var inlåst i kvinnans lägenhet. Under de fem timmar han hölls inlåst tvingades han till åtta samlag. Till slut lyckades mannen fly ut på balkongen där han kunde larma polisen.

Har gripits igen

Nu har kvinnan, som den tyska tidningen Bild. har valt att kalla München-nymfomanen, gripits igen. Den här gången är offret en 31-årig man som kvinnan träffade på en buss. Kvinnan upprepade mönstret - och först efter 36 timmar hittades mannen gråtande på gatan av förbipasserande. När polisen återigen slog till mot kvinnan ska hon ha öppnat dörren naken och erbjudit polismännen sex, skriver Bild.

Enligt München-polisen ska motivet till kvinnans desperata jakt på män vara att hon ville bli gravid. Kvinnan tvångsvårdas nu på psykiatrisk klinik och är misstänkt för sexuella övergrepp och frihetsberövande.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.