Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

NYHETSDAGEN: Deniz Ardas vän: ”Tacksamma för deltagandet och engagemanget” • Oprah avslöjar nya detaljer – efter prins Harrys önskan • L-toppar i ordstrid: ”Vuxenmobbning”

LIVE-TV: Senaste nyheterna med Expressen TV

Kvarlevor som hittades söder om Stockholm förra veckan har identifierats som elitsoldaten Deniz Arda, 31, som varit spårlöst försvunnen sedan i november. Det finns inga misstankar om brott.

– Vi är verkligen tacksamma för deltagandet och engagemanget, säger nära vännen Henrik Ehrenfeldt.

■■■

Sedan Meghan uppgav att brittiska hovet oroade sig för hur mörk hudfärg barnet skulle få har spekulationerna om vem eller vilka som oroat sig varit många.

Nu avslöjar Oprah Winfrey att det inte är drottning Elizabeth II eller hennes make prins Philip som ligger bakom orden.

■■■

Tonläget höjs i Liberalernas redan upphetsade strid om regeringsfrågan – och nu anklagar en riksdagsman en annan L-topp för ”vuxenmobbning”.

■■■

Expressen ger dig nyheterna från dagen. 

Deniz Ardas vän: ”Tacksamma för deltagandet och engagemanget”

Deniz Arda har hittats död, meddelar polisen. Han hittades i Tyresta nationalpark förra måndagen. 

– Det finns i nuläget inga misstankar om brott, säger polisens presstalesperson Carina Skagerlind.

Henrik Ehrenfeldt är en av Deniz Ardas allra närmaste vänner och har varit drivande i sökarbetet efter Deniz tillsammans med brodern Imren. Han säger att det just nu känns ofattbart men vill gärna tacka alla som engagerat sig och deltagit i sökandet efter Deniz.

 – Vi är verkligen tacksamma för deltagandet och engagemanget, säger Henrik Ehrenfeldt.

Oprah avslöjar nya detaljer – efter prins Harrys önskan

Hertiginnan Meghan berättade i intervjun med Oprah Winfrey att personer inom det brittiska hovet oroat sig över vilken hudfärg hennes son Archie skulle ha, när hon fortfarande var gravid. Men hon ville inte berätta vem i den brittiska kungafamiljen som uttryckt oron.

Oprah Winfrey medverkade i CBS News ”This Morning” på måndagseftermiddagen för att dela ytterligare detaljer från intervjun med hertigparet, samt visa klipp från intervjun som hittills inte har delats med allmänheten.

Där avslöjar Winfrey att det inte var drottning Elizabeth II eller prins Philip som var en del av konversationen om Archies hudfärg. Detta efter uttryckliga önskemål från prins Harry.

– Han ville vara tydlig med att det inte var drottningen eller hans farfar som hade sagt det, säger Oprah i CBS.

L-toppar i ordstrid: ”Vuxenmobbning”

Klyftan växer inom Liberalerna som ska snart ska välja väg i regeringsfrågan. I slutet av mars sammanträder partirådet för att säga ja eller nej till Nyamko Sabunis nya linje: att efter valet 2022 stöda en M-ledd regering även om den blir beroende av Sverigedemokraterna.

Nu drabbar två partitoppar – med vitt skilda åsikter i frågan – samman på Facebook.

Robert Hannah (L) skriver på Facebook att partiets andre vice ordförande Christer Nylander mobbade honom när de hade olika åsikter om regeringsbildningen 2018.

– Det är en allvarlig anklagelse, jag vet inte vad han menar, säger Christer Nylander.

Robert Hannah vill inte kommentera sitt uttalande.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.