Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Nya detaljerna från larmsamtalet – när Jaymes föräldrar sköts ihjäl

13-årige Jayme Closs saknas sedan natten till måndagen. Foto: AP/TT NYHETSBYRÅN
Huset där föräldrarna hittades mördade. Foto: Google

13-åriga Jayme Closs saknas fortfarande sedan hennes föräldrar hittades ihjälskjutna i familjens hus i Wisconsin i USA i början av veckan.

Nu kommer nya uppgifter om ett larmsamtal som polisen tog emot i anslutning till händelsen, skriver CNN

Det var under natten till måndagen som polisen fick ett samtal från en man som berättade att han hittat två döda kroppar i ett hus i staden Barron i Wisconsin, efter att först ha hört skott avlossas i huset. 

Kropparna kunde sedan identifieras som Denise Closs, 46 och Jamie Closs, 56. När polis kom till platsen saknades parets 13-åriga dotter Jayme – som ännu inte är anträffad.

Hörde skrik i larmsamtalet

CNN rapporterar nu om ett larmsamtal som kom under natten. I samtalet, som polisen i Barron släppte ett utdrag ifrån på fredagen ska ”en massa skrik” ha hörts. Telefonen som samtalet kom ifrån har också spårats till att komma från familjen Closs hem, och telefonen tros tillhöra mamman, Denise Closs.

Vidare har polisen gått ut med att den polis som först kom till platsen upptäckte att ytterdörren var insparkad.

I det utdrag från larmsamtalet som polisen har släppt framgår det dock inte vem som ringde, vems skrik som hörs, eller vad som skreks. Inget misstänkt mordvapen har heller hittats på platsen.

Vad som hänt dottern, Jamye Closs är fortfarande oklart. Polisen meddelade tidigt att flickan inte var misstänkt för mordet, men att man tror att hon befann sig i huset när föräldrarna sköts. 

– Allt jag vill är att den här 13-åriga flickan ska återfinnas. Det är vårat mål, det är vårt enda mål just nu, sa polischefen Chris Fitzgerald på en presskonferens tidigare i veckan.

En äldre bild på Jayme Closs. Foto: Facebook

Över 800 tips har kommit in

Efter att polisen gått ut med en efterlysning kom uppgifter om att Jayme Closs kunde ha setts på en bensinstation i Miami tillsammans med två män, men där slutar alla eventuella spår. 

Under veckan har polis och frivilliga sökt efter 13-åringen och trots över 800 tips är allt kring flickans försvinnande ännu höljt i dunkel. Trots det har Fitzergald förklarat att han är ”100 procent säker på att hon är vid liv”.