Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Ny generation kommunister bildar parti – med hård flyktingpolitik

”När du börjar lyfta på stenar och bryter gamla cirklar då blir det ostadigt, det blir en fråga om makt, vem som har den och vem som fördelar den”, säger Karl Gustav ”Slaktarn” Nilsson.
Foto: LISA MATTISSON
”Vårt stridsrop är att vi inte ställer oss bakom någon typ av nedskärningar, till skillnad från vänstern säger vi unisont nej till det”, säger Karl Gustav Nilsson.
Foto: LISA MATTISSON
Foto: LISA MATTISSON

En ny generation kommunister vars hårda invandringspolitik ska värna svenska arbetare bildar nu ett nytt riksparti som satsar på att vinna röster från Sverigedemokraterna.

– 80 procent av de som röstar på SD är vårt folk, säger Karl Gustav ”Slaktarn” Nilsson, 30.

Expressen Premium

Förläng sommaren med Premium

Läs alla artiklar gratis fram till 30 september, därefter är priset 79 kr/mån. Digital prenumeration. Ingen bindningstid.

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.

”Emma” sågar Zinzino: ”För mig är det en sekt”

Tidigare säljaren: ”De hjärntvättar folk” • Zinzinos svar: Ett vanligt företag – allt är helt frivilligt

Framgångsrik studie ger hopp till glutenintoleranta

Professorn: ”Ett jättestort och viktigt steg framåt”

Björn Rosenströms känga till ”pk-Sverige”

Fick nobben på grund av texterna • Ger sin bild av ”Gift vid första ögonkastet”-bråket