Ny generation kommunister bildar parti – med hård flyktingpolitik

”När du börjar lyfta på stenar och bryter gamla cirklar då blir det ostadigt, det blir en fråga om makt, vem som har den och vem som fördelar den”, säger Karl Gustav ”Slaktarn” Nilsson.
Foto: LISA MATTISSON
”Vårt stridsrop är att vi inte ställer oss bakom någon typ av nedskärningar, till skillnad från vänstern säger vi unisont nej till det”, säger Karl Gustav Nilsson.
Foto: LISA MATTISSON
Foto: LISA MATTISSON

Premium: En ny generation kommunister vars hårda invandringspolitik ska värna svenska arbetare bildar nu ett nytt riksparti som satsar på att vinna röster från Sverigedemokraterna.

– 80 procent av de som röstar på SD är vårt folk, säger Karl Gustav ”Slaktarn” Nilsson, 30.

Expressen Premium

Läs Premium gratis i en vecka

Få tillgång till hela Expressens digitala värld. Alla läsare kan använda den fria provperioden en gång. Därefter är priset 79 kr/mån. Digital tillsvidareprenumeration. Ingen bindningstid – säg upp när du vill.

Allt detta ingår:

• Expressen.se och Expressen–appen – obegränsad tillgång till alla artiklar

• E-tidning och korsord alla dagar

• Alla artiklar på skonahem.se, halsoliv.se, levaochbo.se, teknikensvarld.se, mama.nu, alltomresor.se, amelia.se och alltommat.se

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.

”Tar barnen skada av att ha en ledsen mamma?”

Premium: Har drabbats av flera sorger • Barnpsykologen svarar

Han tillsattes av Ryssland – dödad med flera skott

Premium: Vitalij Hura ledde ockupationsmyndigheterna i Cherson

”Enda sättet för Putin är att ta till kärnvapen”

Premium: Tidigare talskrivaren om desperata utgången • ”Han kan inte vinna”