Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Nu talar de ut efter boule-skallningen

76-åringen hävdar att 77-åringen både fuskade, genom att ta bort alldeles för många nedslagsmärken, och sen skallade honom.
Foto: Mårten Svemark
Veteran-SM i boule slutade i skandalscener.
En 77-årig spelare ska ha skallat en 76-åring efter bråk om nedslagsmärken.
Nu talar de båda veteranerna ut om händelse.
- Han kröp inpå mig och skällde så att spotten rök, säger 77-åringen, som misstänks ha skallat sin motspelare, till Idrottonline.se.
Uppgifterna om vad som egentligen hände under SM i Boule i Falun går isär. 77-åringen förnekar att han skulle ha utdelat en dansk skalle.
- Nej, nej, nej - kära du... Du vet att ryktena går, säger han till Idrottonline.se.

Klarade sig utan skador

76-åringen hävdar att 77-åringen både fuskade, genom att ta bort alldeles för många nedslagsmärken, och sen skallade honom. Men han har klarat sig utan värre skador.
- Den tog mitt på pannan och inte vid ögonbrynen - så det var ingen fara. Men man gör inte så. Det är tur att man inte har det temperamentet, för jag är gammal boxare och har slagit ner större gubbar än honom.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.