GÄSTKARAVAN. Unga flickor tog emot gästerna på Long Island när de kom till Cristina Stenbecks och Alex Fitzgibbons hårdbevakade miljonbröllop. För musiken stod Sting.
GÄSTKARAVAN. Unga flickor tog emot gästerna på Long Island när de kom till Cristina Stenbecks och Alex Fitzgibbons hårdbevakade miljonbröllop. För musiken stod Sting.

Nu har hon fått sin drömprins

Publicerad
Uppdaterad
MAYVILLE FARM. Cristina Stenbeck, 28, fick i natt sin älskade drömprins Alex Fitzgibbons, 33. Vid ett hemligt miljonbröllop i familjens trädgård på Long Island blev de äkta makar.
Efter vigseln överraskade finansdrottningen alla 110 gästerna med en konsert med världsartisten Sting.
Cristina Stenbeck fick i natt sin älskade drömprins Alex Fitzgibbons. Vid ett hemligt miljonbröllop i familjens trädgård på Long Island.
Det har varit ett av de mest hemlig-hetsomgärdade bröllopen. Men i natt fick finans-drottningen Cristina Stenbeck äntligen lova evig trohet till miljonärssonen Alex Fitzgibbons. - Det kommer bli en fantastisk ceremoni, berättade en av gästerna före bröllopet. I månader har Cristina Stenbeck och hennes mamma Merrill planerat det storslagna bröllopet. Att det skulle vara hemma i familjens trädgård på egendomen Mayville Farm rådde det aldrig någon tvekan om. Cristina Stenbeck lovade nämligen en gång i tiden framlidne pappa Jan att gifta sig på Mayville Farm.

Karavan av bilar

Strax efter sex på kvällen, vid midnatt svensk tid, började en karavan av bilar med gäster att rulla in på Mayville Farm. 110 gäster från hela världen hade bjudits in till bröllopet. Tele 2:s vd Lars-Johan Jarnheimer, MTG:s vd Hans-Holger Albrecht och Kinneviks styrelseordförande Pehr G Gyllenhammar fanns på gästlistan. Cristina och Alex hade också bjudit in gamla studentkompisar från USA och England. Bland gästerna syntes också vänner från Stockholm. Hedersgäster var naturligtvis Cristinas syskon Hugo, 26, och Sophie, 25. Innan gästerna fick komma in på Mayville Farm kontrollerades deras inbjudningar och bombhundar genomsökte bilarna. Cristina Stenbeck är känd för sin låga profil och hon ville inte att något skulle gå snett på sitt eget bröllop. Över 30 vakter patrullerade det kilometerstora området. Oinbjudna som kom allt för nära fördes snabbt från området och vakterna sköt flera gånger golfbollar mot nyfikna åskådare. Redan förra helgen påbörjades bygget av festområdet inne på Mayville Farm och fem stora partytält med matsalar och barer fanns i natt på plats.

Brinnande ljus

Allt var dukat med silverbestick och vita dukar. På varje bord fanns också kandelabrar med brinnande ljus. Vid lunch anlände 35 personer som skulle arbeta med serveringen. - Vi får inget säga. Vi har skrivit under tysthetslöfte, förklarade en kvinna i serveringen. När mörkret la sig över Mayville Farm hade festen knappt börjat och precis som vanligt ville Cristina Stenbeck överraska sina gäster. Hon hade, enligt Expressens uppgifter, lyckats få världartisten Sting till festen. - Han ska uppträda, berättade en av de anställda.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i Expressens app. Ladda ner gratis här: Iphone eller Android.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag