Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Nu har Farmen-Kristina hittats död

Kristina Fröjmark och hennes make Björn har hittats döda efter tsunamin.

Den här artikeln sprids just nu flitigt i sociala medier.
Expressen vill understryka att artikeln inte är aktuell. Den är från 2005.

 

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

 

 

Kristina Fröjmark, känd från TV4:s Farmen , och hennes make Björn har identifierats bland dödsoffren efter tsunamikatastrofen.
Nu väntar släktingarna besked om parets två saknade barn.
Vi vill gärna att de ska få begravas tillsammans, säger Björns kusin Pär Fröjmark.

När tsunamin slog in över Thailands kuster satt Kristina Fröjmark, maken Björn och barnen Kristian, 10, och Sofia, 9, och åt frukost på hotellet intill stranden i Khao Lak. Familjens anhöriga i Sverige anade tidigt att hoppet att någon av dem skulle återfinnas i livet var väldigt litet.

Jättejobbigt

– Det känns självklart skönt att få veta. Ovissheten är fruktansvärt frustrerande, säger Pär Fröjmark. Kristinas bror Jonas Valberg säger om beskedet: – Det är jättejobbigt, även om man var beredd på det. Hemskt. Men även för honom har det inneburit en lättnad att till sist få veta. – Även om man vet att de inte lever längre finns det ändå i bakhuvudet att de kan komma tillbaka. – När de nu är identifierade så kan man få ett avslut och en värdig begravning. Jonas Valberg säger att han i dag förstår de anhöriga till Estoniaaoffren som år efter år slåss för att deras kära ska hämtas upp från havsbottnen. – Tidigare tyckte jag att de var konstiga, de visste ju att de var döda. Men nu förstår jag dem till 100 procent. Kristina Fröjmark blev rikskänd när hon i fjol deltog i "Farmen skärgården" i TV4.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!