Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Nu får ni skärpa er, norrmän!

Nog stjäl Mette-Marit också uppmärksamhet från kung Harald.
OSLO. Mitt under kung Haralds högtidliga 70-årsfirande går norska TV2 till attack mot prinsessan Madeleine som anklagas för att visa för mycket av sina bröst.
- Opassande med denna råsexighet, skriver norska TV2 på sin hemsida.
Nä, Norge, nu börjar det bli löjligt. Och har ni glömt att titta på bilderna av er egen vackra prinsessa? Prinsessan Madeleine har hamnat i fokus av mediebevakningen kring Haralds födelsedag här i Norge. I fredags deltog hon i en galaföreställning i Oslos rådhus till Haralds ära. "Madeleine stal showen" konstaterar TV2 i en text som toppade den rikstäckande kanalens hemsida under hela lördagen. Bilder på Madeleine med olika urringningar och en upprörd fråga: "Hon hade en sexig, rosa klänning som visade både ben och bröst. Den klänningen kanske passar bättre i nöjeslivet på stan än på ett kungligt 70-årsfirande?".

"Vi mobbar inte"

Hemsidan, som har en publik på en miljon besökare i veckan, berättar att Madeleine för några år sedan var på maskerad och då hade "en korsettklänning som gav henne tidernas största rojalistiska klyfta". Expressen frågar redaktör Thomas Olsen: Varför håller ni på och mobbar vår prinsessa? - Vi mobbar inte. Madeleines klänningar är alltid intressanta och hon är så fantastiskt vacker. Hovet: "Det är lågt" Men "råsexig?" Snudd på majestätsbrott! - Nej, nej. Det var faktiskt en kvinnlig reporter som skrev denna text. Jaha... - Denna kvinnliga reporter har uppenbarligen mycket god smak. Är du inte rädd för motattack från det svenska hovet? - Nej. När Madeleine själv väljer att visa så mycket av sina bröst så tror jag hovet ligger lågt. Mycket lågt. Hovets informationschef Nina Eldh säger till Expressen: - Det som norska TV2 har gjort är lågt. Det är min enda kommentar.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!