Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

MobilTabletDator
Premium:

Nooshi Dadgostar: ”Centern har ju inget manöverutrymme”

Nooshi Dadgostar ska göra Vänsterpartiet till ett av Sveriges stora partier i valet om ett år, det säger hon i en stor intervju med Expressen. Lyftet ska ske med en ny, industrivänlig profil som ska locka väljare från Socialdemokraterna.

– Stefan Löfvens misslyckande är enormt, säger Dadgostar och varnar nästa S-ledare för att vika ner sig för Annie Lööf. 

– Centern har ju inget manöverutrymme, de har bara en statsministerkandidat – jag är förvånad hur mycket Socialdemokraterna har skänkt bort. Det kommer inte att fungera under nästa mandatperiod.

Är du redan prenumerant, logga in för att läsa.

Expressen Premium

Läs Premium gratis i en vecka

Få tillgång till hela Expressens digitala värld. Alla läsare kan använda den fria provperioden en gång. Därefter är priset 89 kr/mån. Digital tillsvidareprenumeration. Ingen bindningstid – säg upp när du vill.

Allt detta ingår:

• Expressen.se och Expressen–appen – obegränsad tillgång till alla artiklar

• E-tidning och korsord alla dagar

• Alla artiklar på skonahem.se, halsoliv.se, levaochbo.se, teknikensvarld.se, mama.nu, alltomresor.se, amelia.se och alltommat.se

• Dela din prenumeration med upp till 3 personer

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.