Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Nicole, 18, säljer sin sexdebut – för att få uppfylla sin dröm

Nicole, 18, säljer sin sexdebut på nätet.
Foto: Skärmdump från annonsen
Detta för att ha råd att finansiera sina studier.
Foto: Skärmdump från annonsen
Hon vill läsa ekonomi på elitskolan Cambridge.
Foto: Privat

Modellen Nicole, 18, vill studera ekonomi på elitskolan Cambridge.

Nu säljer hon sitt första samlag för att samla in pengar för att finansiera sin dröm, skriver The Sun. 

Enligt Nicole har hon funderat på beslutet en längre tid. 

Nicole – vars namn är en pseudonym – kommer från Italien men drömmer om att plugga ekonomi på det brittiska universitetet Cambridge. 

Nu auktionerar hon ut en natt med sig själv, via en europeisk eskortförmedlare.

– Jag auktionerar min oskuld eftersom jag vill hjälpa min familj, och jag skulle väldigt gärna studera utomlands på Cambridge, säger hon till den brittiska tidningen The Sun.

Enligt tidningen jobbar hon deltid som modell, men behöver ett ekonomist tillskott. Med pengarna ska hon förutom att plugga köpa ett hus till sina föräldrar och hjälpa sin syster med extra pengar.


LÄS MER: 18-åringen säljer sin oskuld för 10 miljoner kronor: "Hennes mamma är gråtfärdig"


Nicole, 18.
Foto: Privat

Högsta budet: 10 miljoner

Nu säljer hon sitt första samlag till högstbjudande och säger till The Sun att det högsta budet ligger på en miljon euro – vilket motsvarar nästan 10 miljoner kronor.


LÄS MER: Katherine, 20: ”Därför säljer jag min oskuld på auktion” 


Enligt tidningen bestämde hon sig vid 16 års ålder för att hennes oskuld var värdefull.  

Nicole berättar att hon letade efter sätt att finansiera sin utbildning och fick idén efter att ha hittat annonser där andra kvinnor sålt samlag på nätet.

– Jag ville ha en bra utbildning så jag började leta efter sätt att finansiera mina studier på nätet och jag stötte på ett gäng auktionsannonser med kvinnor som sålt sig själva för tre miljoner pund, så jag bestämde mig för att göra detsamma när jag blir myndig, säger hon till the Sun.

I Italien, där Nicole bor, är det inget brott att varken köpa eller sälja sexuella tjänster. Däremot är organiserad sexhandel, såsom koppleri i form av bordeller eller dylikt som kontrolleras av en tredje part, kriminaliserat. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.