Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Näringsidkare hamnade i storbråk på Södermalm

LIVE-TV: Senaste nyheterna med Expressen TV

Strax före klockan 13 på fredagseftermiddagen larmades polisen om ett högljutt bråk på Folkungagatan på Södermalm i Stockholm. Enligt polisens initiala uppgifter rörde det sig om ett tiotal män som rykt ihop.

– Det ska även vara någon som slagits, det var inget grövre våld men de har i alla fall rykt ihop, säger polisens presstalesperson Ola Österling.

Väl på plats är det ingen av de inblandade som vill prata med polisen, och det förefaller heller inte vara någon som är skadad. Men med vittnesuppgifter från platsen kan polisen pussla ihop ett möjligt händelseförlopp.

– Vittnen säger att det varit handgemäng och att man tror att det är näringsidkare som rykt ihop om något rörande affärerna, säger Österling.

– Vi har identifierat tre-fyra personer som vi tror är delaktiga och det har upprättats en anmälan om misshandel men ingen är frihetsberövad, fortsätter han.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.