Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

När branschen får välja är Bonnier News bäst

Alexander Lydecker, kommersiellt ansvarig på Bonnier News.Foto: OLLE SPORRONG

Bonnier News är bäst.

Där har ni resultatet när 100 marknadschefer röstar om vilket som är det främsta medieföretaget.

– Jag är extremt glad och stolt, säger Alexander Lydecker, kommersiellt ansvarig på Bonnier News.

När 100 marknadschefer som var nominerade i klassen Årets marknadschef röstade om det bästa medieföretaget var svaret Bonnier News.

Det blev resultatet vid torsdagskvällens gala – Sveriges bästa marknadschefer – i regi av tidningen Resumé. Galan hölls på Berns i Stockholm.

Bonnier News, med bland annat Expressen, DN, Dagens industri, Sydsvenskan och Mittmedia, fick priset ”Årets media”.

”Proffsigt och engagerat team”

Och så här löd motiveringen: ”Ett proffsigt och engagerat team som håller vad de lovar i kombination med smart användning av data och lokalt media. Bonnier News är inte bara innovativa utan också bra på att lyssna på kunden och genomföra nya och smarta lösningar.”

– Jag är extremt glad och stolt över det arbete vi gjort. Våra försäljningsteam arbetar extremt hårt på en tuff marknad. Extra roligt att det här är Sveriges bästa marknadschefer som utnämner oss. De är våra viktigaste annonskunder, och därför blir detta ett väldigt fint kvitto på att vi gör bra och rätt saker, säger Alexander Lydecker, kommersiellt ansvarig på Bonnier News.

– Vi har kämpat ganska länge med att få ihop helheten, och blivit väldigt effektiva. Sedan har vi ju extremt starka redaktionella produkter att arbeta med.

”Det blir lite tårta på fredag”

Något större firande blev det dock inte för Alexander Lydecker.

– Jag har hand om mina barn den här veckan. Så barnvakten ryckte in där jag var på Berns en kort stund för att ta emot det här fina priset. Sedan åkte jag hem igen. Men det blir lite tårta på fredag.