Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Nakna mannen åt på annan mans ansikte

Två personer blev vittne till en makaber syn längs en gångväg i Miami.

En naken man var i full färd med att äta - av en annan mans ansikte.

När polisen kom till plats, morrade kannibalen som ett vilddjur och fortsatte ätandet. Tillslut fanns inget annat att göra än att skjuta honom, skriver Miami Herald.

Den blodiga scenen skulle kunna vara hämtad ur en Hannibal Lecter-film. Attacken skedde i lördags på en gångväg intill den sexfiliga motorvägen MacArthur Causeway, bara ett stenkast bort från Miami Heralds kontor.

En trafikvakt såg mannen tugga på en annan mans ansikte och skrek i högtalaren att han kulle sluta. Även en förbipasserande kvinna påkallade polis.

Fortsatte äta

Vittnet Larry Vega berättar för WSVN-Fox 7 att han kom körande på sin motorcykel när han såg mannen äta av offret.

- Jag sa åt honom att flytta på sig. Men killen bara fortsatte att äta, berättar han och fortsätter:

- Han bara stod upp med köttbitar i munnen. Och han morrade.

När polisen kom till plats sköt han ett skott mot mannen och slog till honom - men han bara fortsatte det han höll på med. Då tvingades polisen att skjuta ännu fler skott - tills kannibalen avled.

- När polismannen närmade sig, sa åt honom att sluta och riktade en pistol mot honom , vände han sig om och morrade som ett vilddjur och fortsatte att äta från mannens ansikte, säger Armando Aguilar, vid polisorganisationen Fraternal Order of Police, till Local10.

Allvarligt skadad

Javier Ortiz, talesman för polisen i Miami, kallar polisen som sköt det dödande skottet, för hjälte.

- Baserad på informationen vi har, så är han en hjälte och räddade ett liv, säger han till Miami Herald.

Polisutredare tror att offret var hemlös och låg ned på marken när kannibalen gick till attack. En teori är att gärningsmannen drabbats av en "kokain-psykos", vilket kan upplevas som att kroppen "kokar" invändigt och man vill ta av sig kläderna.

Den skadade mannen fördes till sjukhuset Jackson Memorial Hospital Ryder Trauma Center där han vårdas med allvarliga skador. Varken offret eller kannibalen har identifierats.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!